KotiKotitalouden niksitTäydellinen vinkki asioiden järjestykseen laittamiseen

Täydellinen vinkki asioiden järjestykseen laittamiseen

Siivouksen Ihanteelliset Vinkit

Jos et ole viettänyt aikaa miettimällä tätä ja etsimällä tapoja hyödyntää sitä eduksesi, et ehkä tajua, kuinka paljon mielesi on kiinni siivouksessa ja järjestelyssä tarvittavien tehtävien suorittamisessa.

Etsitpä sitten parasta siivousrutiinia, joka sopii kotiisi, tai keräät rohkeutta ja lopulta puhdistat uunin ennen juhla-aterian valmistamista, sinun on tehtävä paljon henkisiä harjoituksia pitääksesi kotisi sellaisena kuin haluat.

Siivous voi osoittautua vaikeimmaksi kotitaloustyöksi, koska siihen liittyy usein vahva tunnekomponentti. Monet ihmiset yrittävät päästä eroon sentimentaalisista esineistä ja kamppailevat pelon kanssa luopua jostain, mitä he saattavat tarvita tulevaisuudessa. Monet tuntevat syyllisyyttä, kun ”hyvät rahat käytetään” johonkin, mitä he eivät koskaan käyttäneet tai eivät enää tarvitse, ja kamppailevat tuhlauksen tai kiittämättömyyden tunteen kanssa siitä, mitä heillä on.

Suuret Psykologiset Hyödyt

Kuitenkin on myös valtavia psykologisia etuja, kun voit lähettää esineitä uuteen kotiin. Suuremman tilan ansiosta hengität helpommin ja palautat ajan ja energian, jotka käytettiin niin monien asioiden hallintaan pitkän ajan kuluessa.

Toistuvat muutot ovat parhaita siivoojia. Kun myyt ja lahjoitat esineitä, jotka vähenevät, saat niistä hyötyä.

Ei tarvitse tuntea syyllisyyttä, kun lahjoitat esineitä, jotka eivät enää palvele sinua. Käyttämisen hinta, kun käytämme jotain, oikeuttaa kulutuksemme riippumatta siitä, säilytämme sen uusissa elämänkausissa tai emme. Itse asiassa luopuminen sellaisista esineistä, jotka vievät tilaa ja tekevät vähän, muuttaa rahamme käytön jostain aikoinaan hyödyllisestä kustannukseksi, joka vain painaa meitä.

Elämänmuutokset

Ymmärtäminen, että esineiden ostaminen ja käyttäminen on osa elämäämme – se on normaalia ja hyväksyttävää – sen sijaan, että pidämme jatkuvasti kiinni kaikesta, mitä saamme, muuttaa pelin säännöt.

Jos sanot kiitollisena itsellesi, että olet hyötynyt siitä, mitä se olikaan, lievennät otetta tavaroistasi, ja lopulta ne menettävät otteensa sinusta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten