KotiReseptitTasty - and Dotissa lausuttiin surullinen tuomio: hampurilaisen ystävät olivat järkyttyneitä

Tasty – and Dotissa lausuttiin surullinen tuomio: hampurilaisen ystävät olivat järkyttyneitä

Pikaruokaravintolat ’Vkusno – i dot’ aikovat nostaa hintoja suurimmassa osassa ruokalistaan lähitulevaisuudessa.Kesäkuun 26. päivästä alkaen lähes kaikkien ruokien hintaa korotetaan 5-8 prosentilla.Korotuksen syynä ovat raaka-ainekustannusten nousu ja ruoan toimitukseen liittyvät ongelmat.

Uusia hintoja ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta osa niistä on jo ilmestynyt nettiin, samoin kuin itse viesti ketjun työntekijöille tulevasta hinnankorotuksesta.

’Annos juustokakkua, kakkua, roxlidea tai sitruunakakkua maksaa nyt 185 ruplaa.Tavalliset croissantit nousevat 109 ruplaan, ja kinkulla ja juustolla varustetut eliitticroissantit maksavat peräti 150 ruplaa.Lupausten mukaan juomien hinnat pysyvät ennallaan’, kirjoittaa Telegram-kanava Mash.

Yrityksen edustajat sanoivat hinnankorotuksen olevan välttämätön toimenpide.

Tasty – ja Dotissa ilmaistiin surullinen päätös: hampurilaisen ystävät olivat järkyttyneitä.

Kuva: t.me/breakingmash.

AiemminSberbank tiedotti venäläisille historiallisesta päätöksestä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten