KotiKotitalouden niksitTarttumaton paistinpannu voidaan pestä helposti: 4 kotihoitoa kokeneilta kotiäidiltä

Tarttumaton paistinpannu voidaan pestä helposti: 4 kotihoitoa kokeneilta kotiäidiltä

Kiiltävät ja hyvin hoidetut astiat eivät ole vain esteettinen nautinto, vaan myös tae maukkaista ja herkullisista ruoista. Ajan mittaan tarttumattomiin paistinpannuihin ja kattiloihin voi kuitenkin muodostua pysyviä hiilikerrostumia, jotka kestävät itsepintaisesti tavanomaisia ​​pesuaineita. 

 

Näin voit palauttaa astioillesi täydellisen kiillon helposti, turvallisesti ja ympäristöystävällisesti käyttämällä edullisia ainesosia, joita todennäköisesti löytyy joka kodista. Alkoholi, sinappijauhe, perunatärkkelys, ruokasooda ja suola – näistä yksinkertaisista lääkkeistä tulee uskollisia avustajiasi taistelussa itsepäisiä tahroja vastaan. Kokeile itse!

 

Tällaisina hetkinä on tärkeää, että käytössä on todistetut ja turvalliset puhdistusmenetelmät turvautumatta aggressiivisiin kemikaaleihin. Tässä julkaisussa opit neljästä edullisesta ja ympäristöystävällisestä tavasta, jotka auttavat palauttamaan astiasi täydelliseen kiiltoon vahingoittamatta terveyttäsi tai ympäristöäsi.

 

Mieti ensin alkoholin monipuolisuutta  . Tästä edullisesta tuotteesta voi tulla korvaamaton apulainen taistelussa lievää nokea vastaan. Kastele vanulappuja tai pehmeä liina alkoholiin ja pyyhi varovasti pois kaikki tahrat. Alkoholi liuottaa plakkia tehokkaasti jättämättä jälkiä tai raitoja. Huuhtele astiat tämän jälkeen huolellisesti vedellä, niin ne loistavat koskemattomalta puhtaudelta.

 

Toiseksi, kokeile käyttää sinappijauhetta . Tällä vaarattomalla ainesosalla on lieviä hankaavia ominaisuuksia, mikä tekee siitä ihanteellisen hiilikerrostumien poistamiseen. Levitä jauhe kostealle astianpesusienelle ja hiero varovasti tarttumattomalla pinnalla olevia tahroja. Sinappi poistaa varovasti hiilikertymiä vahingoittamatta pintaa. Huuhtele sitten astiat huolellisesti vedellä, niin ne kiiltävät puhtaana.

 

Kolmanneksi, kiinnitä huomiota perunatärkkelykseen – tämä yksinkertainen ja edullinen ainesosa voi tehdä ihmeitä. Kaada 2-3 ruokalusikallista tärkkelystä paistinpannulle, kaada jauheen päälle 200 ml vettä ja laita tuleen. Kuumenna nestettä tärkkelystä sekoittaen ja anna kiehua 25 minuuttia. Tyhjennä sitten vesi, pyyhi kuivaksi pehmeällä liinalla ja huuhtele astiat vedellä ja pesuaineella. Perunatärkkelys liuottaa ja poistaa tehokkaasti jopa vanhat hiilikertymät.

 

Neljänneksi, ajattele yksinkertaista ja edullista ruokasoodan ja ruokasuolan seosta . Kaada vesi kattilaan, lisää yksi ruokalusikallinen suolaa ja soodaa, sekoita ja keitä 5-10 minuuttia. Jäähdytyksen jälkeen poista hiilijäämät varovasti pehmeällä sienellä. Tämä turvallinen seos auttaa sinua puhdistamaan astiat tehokkaasti ilman vahvoja kemikaaleja.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten