KotiReseptitTämä tuote suojaa syövältä, viruksilta ja ikääntymiseltä - lääkäri antoi korvaamattomia neuvoja

Tämä tuote suojaa syövältä, viruksilta ja ikääntymiseltä – lääkäri antoi korvaamattomia neuvoja

Yksi hyödyllisimmistä tuotteista ovat sienet, vakuutti lääkäri-gastroenterologi Alexandra Noev.Hänen mukaansa nämä sienet voivat suojata paitsi tulehdukselta myös syövältä.

Asiantuntijan mukaan samppanjoilla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia.Tärkeimpänä pidetään D-vitamiinin, seleenin ja sinkin sisältöä.Kukin näistä elementeistä pystyy edistämään terveyttä, ja niitä pidetään myös antiviraalisena, antibakteerisena, tulehdusta ehkäisevänä ja jopa hepatoprotektiivisena.

’Älä unohda sieniä.Niitä on tullut markkinoille niin suuria määriä syystä.Niistä on löydetty valtava määrä antioksidantteja.Nämä aineet toimivat paitsi tulehdusta, myös syöpää ehkäisevinä aineina.Ne eivät paranna onkologiaa, mutta ne eivät anna syöpäsolujen kasvaa kehossa’, Noev selitti keskustelussa Horodovoy-portaalin kanssa.

Hän lisäsi, että joillekin ihmisille sienet voivat silti olla vaarallisia.Jos ruoansulatuskanavan kanssa on ongelmia, on parempi kieltäytyä syömästä näitä sieniä.

Aiemmin lääkäri selitti, miksi on tarpeen syödä aamiaista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Sienet ovat todella mielenkiintoinen superfood! On hienoa kuulla, miten ne voivat auttaa niin monessa terveysongelmassa. Etenkin tuo antioksidanttien määrä on vaikuttava. Kiitos asiantuntijalle näistä arvokkaista tiedoista!

  2. Sienten terveysvaikutukset on todella vaikuttavia! On hienoa kuulla asiantuntijan suositukset niiden syömisestä, erityisesti niiden kyvystä suojata syövältä ja tulehduksilta. Täytyy ehdottomasti lisätä sieniä ruokavalioon.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten