KotiReseptitSisällytä nämä 3 halpaa tuotetta ruokavalioosi, etkä tunnista kehoasi: upeita tuloksia

Sisällytä nämä 3 halpaa tuotetta ruokavalioosi, etkä tunnista kehoasi: upeita tuloksia

Jos haluat parantaa ruoansulatusjärjestelmääsi, asiantuntijat suosittelevat näiden uskomattoman terveellisten elintarvikkeiden sisällyttämistä ruokavalioosi.Ne eivät ainoastaan paranna terveyttäsi tuntuvasti, vaan säästävät myös budjettiasi.

Kuten Rospotrebnadzorin asiantuntijat toteavat, punajuurta, kaurahiutaleita ja jogurttia tulisi sisällyttää ruokavalioon ruoansulatusjärjestelmän parantamiseksi.

Punajuuri.

Tämä yksi halvimmista vihanneksista sisältää valtavan määrän vitamiineja ja kivennäisaineita.Punajuuri sisältää myös runsaasti kuitua, joka on välttämätöntä suoliston terveen mikroflooran ylläpitämiseksi.

’(Kuitu) aktivoi ruoansulatuskanavan mehujen eritystä, jolloin ruoan on helpompi liikkua ruoansulatuskanavassa.Vihanneksella on myös antiseptinen vaikutus ja sillä on lievä laksatiivinen vaikutus’, kertoivat laitoksen asiantuntijat.

Jogurtti.

Maitotuote, jos se ei sisällä erilaisia säilöntäaineita ja haitallisia lisäaineita, on myös erittäin hyödyllinen.Jogurtti sisältää paljon bifidoa ja laktobasilleja.Ne suojaavat elimistöä haitallisilta mikro-organismeilta, tukevat suoliston toimintaa ja parantavat merkittävästi ruoansulatusta.

Kaurapuuro.

Kaurahiutaleet sulkevat esitettyjen tuotteiden yläosan.Tämä halpa vilja on proteiinien, terveellisten hiilihydraattien, vitamiinien, kivennäisaineiden ja arvokkaiden kasvirasvojen aarreaitta.

’On tärkeää mainita korkea E-vitamiini- ja beetaglukaanipitoisuus.Ne auttavat torjumaan rasvaisen ruoan haitallisia vaikutuksia, normalisoivat suolen toimintaa ja alentavat kolesterolitasoa.E-vitamiini on voimakas antioksidantti’, asiantuntijat sanovat.

Samaan aikaan kardiologi kertoi, miten sydämen toimintaa voi vahvistaa yhdellä yksinkertaisella toimenpiteellä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Punajuuri.
    Tämä yksi halvimmista vihanneksista sisältää valtavan määrän vitamiineja ja kivennäisaineita. Punajuuri sisältää myös runsaasti kuitua, joka on välttämätöntä suoliston terveen mikroflooran ylläpitämiseksi. ’(Kuitu) aktivoi ruoansulatuskanavan mehujen eritystä, jolloin ruoan on helpompi liikkua ruoansulatuskanavassa. Vihanneksella on myös antiseptinen vaikutus ja sillä on lievä laksatiivinen vaikutus’, kertoivat laitoksen asiantuntijat.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten