KotiReseptitSäästöt ovat huomattavat: analyytikko on nimennyt 'uudenvuoden' tuotteet, jotka kannattaa ostaa nyt

Säästöt ovat huomattavat: analyytikko on nimennyt ’uudenvuoden’ tuotteet, jotka kannattaa ostaa nyt

Finmir-markkinapaikan hyödyke- ja raaka-ainemarkkinoiden asiantuntija Valentina Milashevskaja on listannut uudenvuoden tuotteet, joita ei kannata lykätä joulukuun loppuun.Säästö on huomattava.

Kuten asiantuntija totesi, samppanjalle on odotettavissa vakava hinnannousu – kaupoissa noin 41,4 prosenttia.Myös herkut, kuten kaviaari ja säilykkeet, kallistuvat tuntuvasti ennen lomaa.

Valentina Milashevskaja lisäsi, että savukkeet ja höyryt kallistuvat polttoaineiden ja kuljetusten hintojen nousun vuoksi, uutisoi Prime.

Aiemmin kerrottiin, mitkä muut tuotteet kallistuvat uuteen vuoteen mennessä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Säästöt ovat todella merkittäviä! On tärkeää muistaa, että jo nyt kannattaa ostaa uudenvuoden tuotteet, kuten samppanja, kaviaari ja säilykkeet. Näiden hintojen odotetaan nousevan merkittävästi ennen lomaa. Kiitos Valentina Milashevskajan arvokkaista neuvoista!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten