KotiPuhdistusvinkitRuukkujen kannet sanovat hyvästit plakille: muista tämän yksinkertaisen ratkaisun resepti

Ruukkujen kannet sanovat hyvästit plakille: muista tämän yksinkertaisen ratkaisun resepti

Hyvin hoidetut ja kimaltelevan puhtaat keittiövälineet ovat jokaisen kotiäidin ylpeys. Joskus kuitenkin aliarvioimme kattiloiden ja pannujen kansien perusteellisen puhdistamisen tärkeyden, jolloin ne muuttuvat rumia ja tylsiä ajan myötä. 

Tämä maaginen puhdistusliuos, joka on valmistettu edullisista ja turvallisista raaka-aineista, on korvaamaton avustajasi täydellisen järjestyksen ylläpitämisessä keittiössä.
Hellävaraisen mutta tehokkaan toiminnan ansiosta jopa pinttyneimmät tahrat eivät kestä kattilojesi ja pannujesi kimaltelevaa puhtautta!

 

 

Samalla on olemassa yksinkertainen ja edullinen ratkaisu, joka auttaa palauttamaan keittiövälineet alkuperäiseen kiiltoon. Tässä artikkelissa paljastamme taianomaisen puhdistusliuoksen valmistamisen salaisuuden saatavilla olevista ainesosista.

 

Vaiheittaiset ohjeet kattiloiden kansien puhdistamiseen:

 

VAIHE 1 : Valmista puhdistusliuos sekoittamalla 3 ruokalusikallista nestemäistä pyykkisaippuaa, 2 ruokalusikallista soodaa, 2 ruokalusikallista sinappijauhetta ja 2 kupillista kuumaa vettä. Sekoita ainekset huolellisesti, kunnes saat tasaisen koostumuksen.

 

VAIHE 2 : Upota saastuneiden pannujen kannet valmistettuun liuokseen ja jätä ne siihen, kunnes tuote jäähtyy kokonaan.

 

VAIHE 3 : Kovettumisen jälkeen hankaa kansien sisäpuoli varovasti puhdistusliuokseen kostutetulla pehmeällä sienellä kiinnittäen erityistä huomiota likaisimpiin kohtiin.

 

VAIHE 4 : Huuhtele puhdistetut kannet perusteellisesti juoksevan veden alla poistaaksesi kaikki jäljellä oleva liuos.

 

VAIHE 5 : Lisää kiiltoa pyyhimällä kansien pinta kuivalla, puhtaalla liinalla.

 

Tämä maaginen puhdistusliuos, joka on valmistettu edullisista ja turvallisista raaka-aineista, on korvaamaton avustajasi täydellisen järjestyksen ylläpitämisessä keittiössä. Hellävaraisen mutta tehokkaan toiminnan ansiosta jopa pinttyneimmät tahrat eivät kestä kattilojesi ja pannujesi kimaltelevaa puhtautta!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten