KotiKotitalouden niksitRuukkujen kannet puhdistuvat välittömästi plakista: kirjoita ylös tämän pesuliuoksen koostumus

Ruukkujen kannet puhdistuvat välittömästi plakista: kirjoita ylös tämän pesuliuoksen koostumus

Hyvin hoidetut ja kimaltelevan puhtaat keittiövälineet ovat jokaisen kotiäidin ylpeyden lähde. Aliarvioimme kuitenkin usein kattiloiden ja pannujen kansien perusteellisen puhdistamisen tärkeyden, jolloin ne muuttuvat rumia ja tylsiä ajan myötä. 

 

Tämä maaginen puhdistusliuos, joka on valmistettu edullisista ja turvallisista ainesosista, on korvaamaton avustajasi täydellisen järjestyksen ylläpitämisessä keittiössä.

Sen hellävaraisen mutta tehokkaan toiminnan ansiosta edes pinttyneimmät tahrat kansissa eivät kestä!

Lisäksi tämän tuotteen säännöllinen käyttö pidentää merkittävästi keittiövälineiden käyttöikää ja säilyttää niiden houkuttelevan ulkonäön useiden vuosien ajan.

 

 

Samalla on olemassa yksinkertainen ja edullinen ratkaisu, joka auttaa palauttamaan keittiövälineet alkuperäiseen kiiltoon. Tässä artikkelissa puhumme maagisen puhdistusliuoksen valmistamisesta edullisista ja turvallisista ainesosista.

 

Valmista ensin itse puhdistusliuos sekoittamalla 3 rkl. lusikat nestemäistä pesusaippuaa, 2 rkl. lusikallista soodatuhkaa, 2 rkl. lusikat sinappijauhetta ja 2 lasillista kuumaa vettä. Kaikki aineosat on sekoitettava huolellisesti, kunnes muodostuu homogeeninen aine.

 

Toiseksi , upota kattiloiden ja pannujen saastuneet kannet valmistettuun liuokseen ja jätä ne sinne, kunnes tuote jäähtyy kokonaan.

 

Kolmanneksi , altistumisen jälkeen, käsittele kansien sisäpinta huolellisesti puhdistusliuokseen kastetulla pehmeällä sienellä kiinnittäen erityistä huomiota saastuneimpiin alueisiin.

 

Neljänneksi , huuhtele puhdistetut kannet perusteellisesti juoksevan veden alla ja poista kokonaan jäljellä oleva liuos.

 

Viidenneksi , lisää kiiltoa pyyhimällä kansien pinta kuivalla, puhtaalla liinalla.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten