KotiReseptitRipottele suolaa hiilille: et halua enää koskaan grillata kebabia muulla tavalla

Ripottele suolaa hiilille: et halua enää koskaan grillata kebabia muulla tavalla

Herkullisen kebabin valmistamiseksi se on paitsi marinoitava kunnolla myös kypsennettävä.Erityisen tärkeää on, ettei tuli pääse leviämään lihaan.

Jotta liekit eivät pääsisi vartaisiin, voit käyttää tavallista ruokasuolaa.Sitä on kaadettava hiilien päälle ohueksi kerrokseksi.

BelNovosti-portaalin mukaan suola suojaa hiiliä tippuvalta rasvalta.Kokin ei tarvitse pitää grilliä silmällä ja sammuttaa liekkiä jatkuvasti vedellä, ja kebabista tulee virheetön.

Aiemmin tuli tunnetuksi, miten viikunoita syödään.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Ripottele suolaa hiilille: et halua enää koskaan grillata kebabia muulla tavalla. Herkullisen kebabin valmistamiseksi sen on paitsi marinoitava kunnolla myös kypsennettävä. Erityisen tärkeää on, ettei tuli pääse leviämään lihaan. Jotta liekit eivät pääsisi vartaisiin, voit käyttää tavallista ruokasuolaa. Sitä on kaadettava hiilien päälle ohueksi kerrokseksi. BelNovosti-portaalin mukaan suola suojaa hiiliä tippuvalta rasvalta. Kokki ei tarvitse pitää grilliä silmällä ja sammuttaa liekkiä jatkuvasti vedellä, ja kebabista tulee virheetön. Aiemmin tuli tunnetuksi, miten viikunoita syödään.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten