KotiReseptitRasvainen kohta keskustelussa - pitäisikö metsäsienet keittää ennen grillausta vai ei

Rasvainen kohta keskustelussa – pitäisikö metsäsienet keittää ennen grillausta vai ei

Hyvin pian tuhannet sienimetsästäjät vaeltavat metsissä suuren saaliin perässä.Toiset tarvitsevat valkovuokkoja, toiset – kantarelleja, toiset – perhosia.Tässä hommassa kysymys ei ole vain hyvien sienten löytämisestä vaan myös niiden oikeaoppisesta kypsentämisestä.

Yleislääkäri Maria Beljaeva kertoi meille, pitääkö sienet kypsennellä ennen paistamista vai lähettääkö ne keittoon.

’Niitä peittävä kitiinipeite on melko tiivis, ja ihmiskeho sulattaa sen huonosti.Sen tuhoamiseksi sienille tehdään lämpökäsittely.Niitä on kypsennettävä 20 minuuttia, ja sen jälkeen on jatkettava paistamista tai keittämistä’, – siteeraa ’Podmoskovye Segodnyan’ lääkintäpainos.

On syytä muistaa, että sienet kykenevät imemään itseensä raskasmetallisuoloja ja muita haitallisia aineita, joten niitä ei pitäisi kerätä paikoista, joissa on lähellä teollisuuslaitoksia.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi, miksi mustelmia syntyy pienimmänkin ihoon kohdistuvan paineen jälkeen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Sienet olisi ehdottoman tärkeää kypsentää ennen grillausta tai keittoa. Kitiinipeite on niin tiivis, että se sulaa ihmiskehossa huonosti, joten lämpökäsittely on välttämätöntä. Lisäksi sienet voivat sisältää haitallisia aineita, joten keräämistä tulisi välttää teollisuuslaitosten läheisyydessä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten