KotiReseptitPuuroon ja voileivän päälle: vuoden 2022 paras palmuvoi on nimetty - lista...

Puuroon ja voileivän päälle: vuoden 2022 paras palmuvoi on nimetty – lista on julkaistu

Monet valmistajat etsivät keinoa tehdä voista halvempaa lisäämällä niihin palmuöljyä.KP:n asiantuntijat ovat tutkimuksessaan listanneet vuoden 2022 parhaat voimerkit – tätä tuotetta voi turvallisesti voidella leivän päälle, lisätä puuroon ja taikinaan.

Huippuluettelo laadittiin tuotteita koskevan tiedon avoimuuden perusteella kuluttajille, Roskachevo-luokitusten, tuotekoostumuksen analyysin sekä voin hinnan ja laadun suhteen perusteella.

  1. ’Brest-Litovsk’. Valkovenäläinen valmistaja miellyttää asiakkaita erinomaisella koostumuksella, kohtuullisella hajulla ja maulla.Öljy liukenee täydellisesti, läpäisee lämpöstabiilisuutta koskevat testit.
  2. ’IzVologda’. Öljylle on ominaista erityinen pähkinäinen aromi, joka saadaan aikaan kerman pastörointitekniikan avulla.Tämä tuote valmistetaan tehtaissa, joilla on pitkä historia ja jotka noudattavat teknisiä sääntöjä.Se säilyttää muotonsa huoneenlämmössä.
  3. ’Ecomilk’. Tämän tuotemerkin alla voita valmistaa Ozeretsky Dairy Plant Moskovan alueella.Asiantuntijat huomauttavat, että siinä on tasapaino hinnan ja laadun välillä kaikissa tuotetyypeissä, mukaan lukien suklaa ja suolavoi.
  4. ’Ruzskoje voi’. Arvosteluissa sitä arvostetaan suuresti sen kermaisen maun ja herkän rakenteen vuoksi.Sen säilyvyysaika on vain 35 päivää, ja se on voittanut useita palkintoja maatalousnäyttelyissä.
  5. Valio. Pitkän historian omaavan suomalaisen yrityksen tuotteita.Nyt tätä öljyä valmistetaan Moskovan alueella ja Leningradin alueella.Venäläisiin standardeihin siirtymisen jälkeen tuotteen säilyvyysaika on lyhennetty GOSTiemme rajoihin.Erinomainen pakkaus, onnistunut käyttö leivonnassa, tuhansia erinomaisia arvosteluja.
  6. Jalo Kerma. Uusi tuotemerkki Venäjän markkinoille, joka valmistaa tuotteita tehtaalla Vologdan alueella, Totman kaupungissa.Öljy valmistetaan suomalaisten reseptien ja teknologioiden mukaan.Tuote säilyttää muotonsa ja makunsa hyvin muistuttaen eurooppalaista voita, säilyvyysaika -35 vrk.
  7. Holdingyhtiön suositun voin plussaaDanon – laaja saatavuus, kohtuullinen hinta.Tämä öljy on erinomainen ruoanlaittoon ja itsenäiseen käyttöön elintarvikkeissa.
  8. ’Korovka izKorenovka’. Tämä öljy valloitti ensin eteläiset markkinat, ja nyt se on levinnyt lähes koko Venäjälle.Asiantuntijat kehuvat sen miellyttävää makua ja oikeaa rakennetta.Se ei murene ja on jopa läpäissyt useita riippumattomia testejä ’erinomaisin’ tuloksin.
  9. ’Joy of Taste’. Tämän tuotemerkin kerma voi, joka on enemmän mukana juuston valmistuksessa, kestää kilpailua, on läpäissyt menestyksekkäästi riippumattomien tutkimusten tulokset.Briketti ei ’kostu’, mikä osoittaa raaka-aineiden korkean laadun.
  10. ’Sweetgorye’. Tämän tuotemerkin tuotteet läpäisevät lämpökokeet eivätkä leviä, tuoksuvat kermalta ja niillä on vastaava miellyttävä maku.Myydään kaupoissa sopivaan hintaan, kirjoittaa kr.ru.

Aiemmin Roskachestvo nimesi Voronežin alueella sijaitsevan yrityksen, jossa viljellään luonnollisia tomaatteja ja kurkkuja.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten