KotiReseptitPoista kaikki kemikaalit kaupasta ostetusta kanasta: harmi, jos et tee tätä jokaiselle...

Poista kaikki kemikaalit kaupasta ostetusta kanasta: harmi, jos et tee tätä jokaiselle ruholle

Tehdasolosuhteissa lintujen kasvua voidaan kiihdyttää erilaisilla kemikaaleilla, ja sitten ruhot menevät kauppojen hyllyille.Et halua ottaa tällaista kanaa, mutta et voi tietää sen laadusta, koska valmistaja ei koskaan kirjoita pakkaukseen, millä hän ruokki lintuaan, että siitä tuli niin iso.Kotiäidit ovat oppineet keittämään ja paistamaan lihaa niin, että se sisältää mahdollisimman vähän haitallisia aineita.

Jos keität sitä, tee samoin kuin sienille.

Ruho on laitettava kattilaan, jossa on vettä, ja sitä on haudutettava miedolla lämmöllä puoli tuntia.Keitä sitä 10 minuuttia, ja sitten sinun on valutettava liemi ja täytettävä astia uudelleen.Tämä menettely auttaa ’huuhtomaan’ kanan kemiaa pois, jos sitä on.Joka tapauksessa on hyvä olla jälleenvakuutettu.

Jos kana keitetään kaikkien haitallisten aineiden poistamiseksi, ensimmäinen liemi on valutettava.

Kuva: Alex Bayev/Pexels.com.

Jos paistat, tee niin kuin kalan kanssa.

Kun paistat kanaa, poista nahka ja rasva.Niihin kertyy kaikki kemikaalit.Seuraavaksi ruho on liotettava.Liuos tehdään litrasta vettä, lisätään 50 grammaa suolaa ja pari ruokalusikallista etikkaa (6-9 %).Pidä tällaisessa koostumuksessa tunnin ajan.Samanlainen menettely suoritetaan ristikarpin kanssa, jotta se liotetaan tinan hajusta.

Aiemmin kerrottiin, miksi vaaleanpunainen lohi on halpaa ja taimen on niin kallista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Hankala tilanne näiden kemikaalien kanssa kaupasta ostetun kanan kanssa. On totta, että tehdasolosuhteissa lintujen kasvua piristetään eri aineilla, mikä ei tunnu kovin hyvältä. Kotiäidit (ja isät) ovat oppineet temput, jotka auttavat vähentämään haitallisia aineita lihassa. Täytyy olla varovainen ja tehdä kaikkensa, jotta kanasta saadaan pöytään mahdollisimman puhdasta ja turvallista. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten