KotiReseptitPilaantuu nopeammin: 5 odottamatonta ruokaa, joita et voi säilyttää jääkaapissa

Pilaantuu nopeammin: 5 odottamatonta ruokaa, joita et voi säilyttää jääkaapissa

Yleisesti hyväksytään, että ruoka on aina parasta säilyttää jääkaapissa.Jotkut eivät kuitenkaan sovi 4-6 asteen lämpötilaan lainkaan, vaan ne on parempi säilyttää kaapin hyllyllä.

Tällaisiin tuotteisiin kuuluu esimerkiksi kasviöljy, ja puhumme kasviöljystä, oliiviöljystä ja jopa auringonkukkaöljystä.Sen ihanteellinen säilytyslämpötila on 12 ja 16 asteen välillä.Se on parempi jättää hieman viileään ja pimeään paikkaan.

Monet ihmiset laittavat suklaata jääkaappiin, jotta se ei sulaisi ja säilyttäisi muotonsa.Näin ei kuitenkaan kannata tehdä; suklaa säilyttää makunsa parhaiten 16-18 celsiusasteen lämpötilassa.Valkoinen patina patukassa on merkki siitä, että suklaapatukan säilytyslämpötila ei ole sopiva.

Leipää ei myöskään kannata jättää jääkaappiin.Kyllä, se pysyy tuoreena pidempään, mutta se myös homehtuu nopeammin, koska siitä ei haihdu kosteutta.Ihanteellinen paikka leivän säilytykseen on puinen leipälaatikko.Se todennäköisesti vanhenee nopeammin, mutta se pysyy maukkaana ja homeettomana pidempään.

Jääkaappi ei myöskään ole sopiva paikka sipulien ja banaanien säilytykseen.Syy on sama kuin leivänkin kohdalla – raikkaan ilmankierron puute.Sipulit ja banaanit tulisi säilyttää huoneenlämmössä tai hieman alhaisemmassa lämpötilassa ja välttämättä pimeässä paikassa, kirjoittaa Woman.ru.

Muistakaa, aiemmin tohtori Myasnikov kertoi, miten siirtyä turvallisesti kasvisruokavalioon.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Pidän tästä artikkelista, mutta en voi olla samaa mieltä siitä, että suklaata ei tulisi säilyttää jääkaapissa. Minun mielestäni suklaa säilyttää parhaiten muotonsa ja maunsa juuri kylmässä. Leipälaatikko sen sijaan on varmasti hyvä idea leivän säilyttämiseen!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten