KotiKotitalouden niksitPidä kaksi painikkeita pesukone: ei kaikki kotiäidit tietävät tämän temppu siitä, itsepuhdistuva...

Pidä kaksi painikkeita pesukone: ei kaikki kotiäidit tietävät tämän temppu siitä, itsepuhdistuva tilassa

Moderni kodinkoneet on suunniteltu tekemään ihmisen elämästä helpompaa ja säästää aikaa. Pesukoneet eivät ole poikkeus – ne ovat huomattavasti yksinkertaistettu pesuprosessin ja teki enemmän hygieeninen. Kuitenkin, jotta pesukone palvella pitkään ja oikein, on tarpeen asianmukaisesti hoitaa sitä.

 

Yksi tärkeä osa hoitoa on säännöllinen käyttö itsepuhdistuva tilassa. Tämä tila jää usein huomaamatta monet käyttäjät, vaikka sen rooli ylläpitää siisteys ja pidentää käyttöikää laitteita ei voi korostaa liikaa. Tässä artikkelissa, me tarkastelemme, miten voit aktivoida itsepuhdistuva toiminto ja miksi se on niin tärkeää, että täydellinen toiminta pesukone.

 

Ensimmäinen, itsepuhdistuva tilassa auttaa puhdistaa pesukone kertynyt hometta ja epämiellyttäviä hajuja, jotka johtuvat sen toiminnasta.

 

Toiseksi, voit ottaa tämän tilan, sinun täytyy painaa kaksi erityistä painikkeita ohjauspaneelissa. Nämä ovat yleensä painikkeet nimeltään ”Helppo silitys” ja ”Pesemällä”, mutta nimet voivat vaihdella mallista riippuen laitteiden.

 

Kolmanneksi, se on suositeltavaa ajaa itsepuhdistuva tilassa vähintään kerran kuukaudessa. Tämä pitää pesu kone täysin puhdas. Samaan aikaan, se on tärkeää, ettei ladata asioita rumpuun ja ei täytä jauhetta pesuaineen lokero – valitse vain haluamasi-painikkeilla ja paina start-painiketta.

 

Neljäsvaihtoehtoinen menetelmä puhdistus pesukone on käyttää etikkaa. Voit tehdä tämän, kaada 2 kupillista etikkaa osaksi pesuaine lokeroon ja käynnistä pesu tilassa, jonka lämpötila on vähintään 60 astetta, kun rumpu on tyhjä.

 

Säännöllinen käyttö itsepuhdistuva tilassa pesukone on avain sen pitkäaikainen ja virheetön toiminta. Tämä yksinkertainen prosessi, ei vain eroon laitteet hometta ja epämiellyttäviä hajuja, mutta myös pidentää sen käyttöikää. Älä sivuuttaa tätä ominaisuutta – kiinnittämään asianmukaista huomiota puhtaus ja hygienia pesukone, ja se ilahduttaa sinua moitteeton laatu pesu vuosia.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Itse olen löytänyt tämän vinkin aivan äskettäin ja olen todella vaikuttunut sen tehokkuudesta! On tärkeää huolehtia pesukoneesta oikein, jotta se palvelisi pitkään ja tehokkaasti. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten