KotiKeittiöniksitPäästä eroon pyyhkeiden tahroista ja hajuista: kokeile tätä yksinkertaista puhdistusratkaisua

Päästä eroon pyyhkeiden tahroista ja hajuista: kokeile tätä yksinkertaista puhdistusratkaisua

Keittiöpyyhkeet ovat välttämättömiä apuvälineitä missä tahansa keittiössä. Niitä käytetään käsien, astioiden ja työtasojen pyyhkimiseen, joten ne likaantuvat väistämättä ajan myötä. 

 

  1. Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita pääset helposti eroon vanhoista rasvatahroista ja epämiellyttävistä hajuista keittiöpyyhkeistäsi.
  2. Tämä menetelmä ei vain säästä rahaa, vaan auttaa myös pidentämään merkittävästi suosikkipyyhkeidesi käyttöikää.
  3. Lisäksi edullisien ja turvallisten ainesosien käyttö tekee tästä tempusta ympäristöystävällisen ja ympäristöystävällisen.
  4. Nyt keittiöpyyhkeesi näyttävät uusilta ja ilahduttavat sinua raikkauksillaan ja puhtaudellaan.

 

 

Rasvaiset tahrat ja epämiellyttävät hajut voivat olla todellinen ongelma, varsinkin jos säännöllinen pesu ei poista niitä. Älä kuitenkaan hermostu ja heitä pois likaisia ​​pyyhkeitä, sillä on olemassa tehokas tapa palauttaa ne alkuperäiseen ulkonäköön. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin ainutlaatuista temppua, joka auttaa ratkaisemaan tämän ongelman lopullisesti.

 

Vaihe 1 : Valmistele puhdistusseos jokaisessa keittiössä tavallisista ainesosista. Sekoita 5 litrassa kuumaa vettä 3 ruokalusikallista ammoniakkia, 3 rkl puhdistettua auringonkukkaöljyä ja 3 ruokalusikallista ruokasoodaa.

 

Vaihe 2 : Lisää tuloksena olevaan seokseen mielivaltainen määrä pesujauhetta.

 

Vaihe 3 : Aseta likaiset keittiöpyyhkeet valmiin liuoksen sisältävään astiaan ja anna niiden liota 4 tuntia. Säiliö voidaan peittää kannella.

 

Vaihe 4 : Poista pyyhkeet liuoksesta 4 tunnin kuluttua ja pese ne edelleen pesukoneessa tai käsin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten