KotiReseptitOta sushitikkuja, kun teet munakasta - silmäsi menevät otsallesi siitä, mitä lopulta...

Ota sushitikkuja, kun teet munakasta – silmäsi menevät otsallesi siitä, mitä lopulta saat

Tavallisimmasta ja tutuimmasta aamiaismunakkaasta tulee kulinaristinen mestariteos, jos käytät sen tekemiseen sushitikkuja ja -rullia.Kokeneet kotiäidit ovat oppineet hyödyllisen niksin korealaisilta kollegoiltaan.

Resepti on tavallinen – kolme munaa, yksi lasi maitoa, ruokalusikallinen kasviöljyä (paistamiseen), suolaa, pippuria – maun mukaan.Kaikki ainekset sekoitetaan huolellisesti ja kaadetaan esilämmitetylle paistinpannulle.

Ja nyt alkaa mielenkiintoisin osa.Kun munakkaan pohja on jähmettynyt, asetetaan kaksi sushitikkua astian vastakkaisille puolille ja liu’utetaan niitä kohti keskustaa noin kolmen senttimetrin päähän toisistaan.

Tämän jälkeen sinun on liikutettava syömäpuikkoja myötäpäivään, jotta munakas saadaan käpristymään.Tärkeintä on varmistaa, että jokainen kierre paistuu hyvin.

Tuloksena pitäisi olla dia, joka siirretään varovasti pannulta lautaselle, kirjoittaa sivusto iamcook.ru.

Aiemmin kerrottiin, millä voit korvata maidon munakkaan valmistuksessa.

Nappaa mukaan sushitikkuja munakkaan valmistuksen yhteydessä – silmät pyörähtävät, mitä lopputuloksena on.

Kuva: www.iamcook.ru

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten