KotiReseptitOn nokkelia mummon tapoja: miten säilyttää vesimelonit ja melonit uudenvuodenaattoon asti

On nokkelia mummon tapoja: miten säilyttää vesimelonit ja melonit uudenvuodenaattoon asti

Vesimeloneita ja meloneja voi nauttia paitsi sesongin aikana, ne voi säilyttää tuoreina talveen asti.Portaali rsute.ru jakoi isoäidin tapoja, jotka todella toimivat.

Tuhka

Hedelmiä voi säilyttää tuhkalla täytetyssä laatikossa, kurpitsat tulisi peittää sillä kokonaan.Puulaatikon pohja on tehtävä pehmeäksi, ja vesimelonia ja melonia on käänneltävä säännöllisesti.

Ripustus

Toinen tapa on yksinkertaisesti ripustaa käyttäen luonnonkangasta.Tällöin hedelmä ei saa joutua kosketuksiin muiden esineiden kanssa.

Pari muuta vaihtoehtoa:

Vesimeloni ja meloni voidaan upottaa kokonaan veteen tai olkeen.

Jos haluat säilyttää melonit uuteen vuoteen asti, säilytä niitä pimeässä ja viileässä huoneessa, jonka lämpötila on vakaa +5 astetta ja kosteus 80 %.

Aikaisemmin venäläisille kerrottiin salaisuus tehdä hilloa vesimelonin kuorista ja sitruunasta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Vesimelonit ja melonit voidaan todella säilyttää pitkälle talveen asti tuhkalla täytetyssä laatikossa, kääntelemällä niitä säännöllisesti. Ripustaminen on myös hyvä vaihtoehto, jotta hedelmiä ei tarvitse heti syödä. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten