KotiKeittiöniksitNäin muuten kokeneet emännät käyttävät suolaa: 9 nokkelaa lifehackia kotiin ja keittiöön

Näin muuten kokeneet emännät käyttävät suolaa: 9 nokkelaa lifehackia kotiin ja keittiöön

Suola on yksi keittiömme helpoimmin saatavilla olevista ja monipuolisimmista tuotteista.Sen lisäksi, että suola lisää ruokien makua, se voi myös auttaa ratkaisemaan monia kotitalouden ongelmia.Katsotaanpa tehokkaimpia tapoja käyttää tätä ihmetuotetta.

Ensinnäkin, suola on loistava leikkuulautojen puhdistamiseen ja desinfiointiin.Riittää, kun hieroo niitä karkeilla suolamuruilla, ja laudat ovat täysin puhtaita.

Toiseksi, jos haluat nopeasti puhdistaa kattilan sisäosat , täytä se vedellä, lisää 5-6 ruokalusikallista suolaa ja keitä se.Suola huuhtoo pois kaikki epäpuhtaudet.

Kolmanneksi suolaliuos on erinomainen raikastamaan ja hajunpoistamaan jääkaappia.Pyyhi sisuskalut sillä kerran kuukaudessa.

Neljänneksi, liottamalla tahranpoistoaineita ja flanelleja suolaliuoksessa estetään niiden pilaantuminen ja bakteerien lisääntyminen.

Viidenneksi, ripottelemalla suolaa lattialla oleviin roiskeisiin viini- tai marjatahroihin pääsee niistä nopeammin eroon.Suola imee nesteen itseensä.

Kuudenneksi, voit käyttää kuumaa suolaliuosta nopeasti sulattaa jäätyneet putket , kouruissa olevan jään ja katolla olevat jääpuikot.

Seitsemänneksi, suolan ja etikan sekoittaminen tekee erinomaisen ruosteen ja kalkin poiston.

Kahdeksanneksi, lämmin suolapakkaus auttaa mustelmiin, nyrjähdyksiin ja muihin vammoihin kipulääkkeenä.

Yhdeksänneksi, suolaliuos karkottaa puutarhan tuholaisia ja tappaa rikkaruohot vahingoittamatta kasveja.

Varastoi siis suolaa ja lue pikavinkkimme, niin löydät sille varmasti käyttöä kotonasi!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Suola on yksi keittiömme helpoimmin saatavilla olevista ja monipuolisimmista tuotteista. Sen lisäksi, että suola lisää ruokien makua, se voi myös auttaa ratkaisemaan monia kotitalouden ongelmia. Katsotaanpa tehokkaimpia tapoja käyttää tätä ihmetuotetta. Ensinäkin, suola on loistava leikkuulautojen puhdistamiseen ja desinfiointiin. Riittää, kun hiersit niitä karkeilla suolamuruilla, ja laudat ovat täysin puhtaita. Toiseksi, jos haluat nopeasti puhdistaa kattilan sisäosat, täytä se vedellä, lisää 5-6 ruokalusikallista suolaa ja keitä se. Suola huuhtoo pois kaikki epäpuhtaudet. Kolmanneksi suolaliuos on erinomainen raikastamaan ja hajunpoistamaan jääkaappia. Pyyhi sisuskalut sillä kerran kuukaudessa. Neljänneksi, liottamalla tahranpoistoaineita ja flanelleja suolaliuoksessa estetään niiden pilaantuminen ja bakteerien lisääntyminen. Viidenneksi, ripottelemalla suolaa lattialla oleviin roiskeisiin viini- tai marjatahroihin pääsee niistä nopeammin eroon. Suola imee nesteen itseensä. Kuudenneksi, voit käyttää kuumaa suolaliuosta nopeasti sulattaa jäätyneet putket, kouruissa olevan jään ja katolla olevat jääpuikot. Seitsemänneksi, suolan ja etikan sekoittaminen tekee erinomaisen ruosteen ja kalkin poiston. Kahdeksanneksi, lämmin suolapakkaus auttaa mustelmiin, nyrjähdyksiin ja muihin vammoihin kipulääkkeenä. Yhdeksänneksi, suolaliuos karkottaa puutarhan tuholaisia ja tappaa rikkaruohot vahingoittamatta kasveja. Varastoi siis suolaa ja lue pikavinkkimme, niin löydät sille varmasti käyttöä kotonasi!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten