KotiUncategorizedMyyrät ajaa pois teidän tontti: kokeile näitä 3 todistettu tapoja torjua

Myyrät ajaa pois teidän tontti: kokeile näitä 3 todistettu tapoja torjua

Omistajat esikaupunkialueilla ja puutarhurit usein ongelmana läsnäolo myyrät niiden alueella. Nämä pienet tunkeutuminen eläimiä voi tulla todellinen katastrofi, joka aiheuttaa merkittävää vahinkoa sängyt, nurmikot ja kukka-vuoteet.

Huolimatta niiden pieni koko, myyrät voivat aiheuttaa merkittävää vahinkoa kaivamalla ulos valtava järjestelmä tunneleita ja kumpuja. Käsitellä niitä vaatii kärsivällisyyttä, tietoa ja tehokkaita menetelmiä. Tässä tekstissä me tarkastelemme käyttäytymistä myyrät, sekä useita tapoja, jotka voivat auttaa pääsemään eroon niistä.

 

On tärkeää ymmärtää, että myyrät on huono näkö, mutta kompensoida tätä erittäin kehittynyt hajuaisti. Ne ovat hyvin herkkä eri hajuja ja voi reagoida niihin, kun ne poistuvat alueelta.

 

Ensimmäinen, yksi tehokkaimmista tavoista hallita myyrät on käyttää vahvoja hajuja. Voit liota pieni pala kangasta diesel polttoaineen ja laita se kaikki reiät. Myyrät voi sietää tällaista pistävä haju ja todennäköisesti jättää sivuston.

 

Toiseksi, tehokas tapa on myös käyttää seosta kevytsoran kanssa Vishnevsky on apteekki voide. Tämä seos tulee sijoittaa myyrät ’ burrows. He eivät voi sietää haju tämän seoksen ja on pakko lähteä.

 

Kolmas, on inhimillinen tapa päästä eroon myyrät – käyttää erityisiä ansoja, jotka voi ostaa kaupoissa puutarhurit.

 

On tärkeää ymmärtää, että myyrät eivät syö juuria kasvien, mutta etsiä matoja ja muita hyönteisiä maahan. Root vahinko on yleensä liittyvät siihen, että myyrät kaivaa tunneleita, eikä niiden ruokamieltymykset.

 

Huolimatta niiden pieni koko, myyrät voivat aiheuttaa paljon vaivaa omistajille puutarhan ja vihannesten tontteja. Kuitenkin, jos tiedät heidän tapojaan ja soveltaa edellä kuvattuja menetelmiä, voit onnistuneesti käsitellä näitä tunkeutuminen eläimiä. Onko käyttäen voimakkaat hajut, erityisiä seoksia tai humane ansoja, kullakin menetelmällä on omat etunsa ja voidaan tehokkaasti tietyssä tilanteessa. Tärkeintä on kärsivällisyyttä, johdonmukaisuutta ja leviämisen estämiseksi myyrät teidän alueella.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten