KotiKeittiöniksitMustat vaatteet säilyttävät tyylikkään värisävynsä: noudata näitä 3 sääntöä pesussa

Mustat vaatteet säilyttävät tyylikkään värisävynsä: noudata näitä 3 sääntöä pesussa

Mustat vaatteet antavat elegantin ja tyylikkään ilmeen.Ajan myötä sen väri kuitenkin haalistuu ja menettää rikkautensa.Jotta mustien vaatteiden syvä sävy säilyisi, sinun on tiedettävä, miten niitä hoidetaan oikein.

Valitse ensin pesutila 60 asteen lämpötilassa – tämä säilyttää mustan värin rikkauden mahdollisimman hyvin.

Toiseksi, älä koskaan pese tummia esineitä yhdessä vaaleiden esineiden kanssa , jotta ne eivät vahingossa tahriintuisi.Lastaa ne pesukoneeseen erikseen ja lisää noin 5 lusikallista suolaa suoraan vaatteisiin.

Kolmanneksi, käytä tavallista kotitekoista etikkaa tavallisen huuhteluaineen sijaan.Lisää noin puoli kupillista etikkaa hoitoaineosastoon – se korjaa väriä ja antaa asioille jaloa kiiltoa.

Jos et halua käyttää etikkaa, on olemassa vaihtoehtoinen menetelmä.Huuhtele mustat vaatteet hyvin kylmällä vedellä ja käytä sitten pesutilaa 30 asteen lämpötilassa käyttäen tummille liinavaatteille tarkoitettua erikoispesuainetta.

Noudattamalla näitä suosituksia voit pidentää mustien suosikkivaatteidesi käyttöikää ja nauttia niiden moitteettomasta ulkonäöstä monta vuotta! Kokeile, löydä paras tapa hoitaa tummia asujasi ja anna niiden näyttää aina upeilta!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

3 KOMMENTIT

  1. Onko mustille vaatteille todella tarpeen käyttää suolaa pesussa? Entä miksi etikan käyttö on suositeltavaa? Kiitos selkeästä ohjeistuksesta!

    • Hei Maria91! Mustien vaatteiden säilyttämiseksi parhaina kotitekoisina vaihtoehtoina etikan käytölle voit kokeilla sekoittaa mustien vaatteiden pesuun vettä ja sitruunamehua – se auttaa säilyttämään värin kirkkaana. Toisena vaihtoehtona voit liottaa vaatteita kylvyssä, johon olet lisännyt hieman kahvinpurua ja vettä ennen pesua. Tämä auttaa ylläpitämään mustan värin intensiivisyyttä. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua vaatteidesi hoidossa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten