KotiMielenkiintoinenMonet kotiäidit siivoavat edelleen väärin, joten pidä nämä kymmenen kultaista sääntöä mielessä.

Monet kotiäidit siivoavat edelleen väärin, joten pidä nämä kymmenen kultaista sääntöä mielessä.

Puhtaan ja siistin kodin pitäminen ei ole helppo tehtävä. Jos kuitenkin tunnet muutamia ajan mittaan käyttämiäsi niksejä, voit tehdä siitä melko yksinkertaista. Joissakin tapauksissa jopa kaikkein sitkeimmät tahrat ja hajut voidaan poistaa yksinkertaisilla ja edullisilla menetelmillä ilman kalliita kotitalouskemikaaleja.

Siivousalan ammattilaiset kertovat, miten siivoat nopeasti, onnistuneesti ja terveydelle turvallisesti. Näillä vinkeillä jokainen voi järjestää kotinsa vaivattomasti.

10 hyödyllistä vinkkiä kodin siivoamiseen:

Poista ensin seinät, ennen kuin siirryt lattialle ”ylhäältä alas” -säännön mukaisesti. Näin estät lian kertymisen pinnoille, jotka on jo pesty.

Toiseksi, puhdista pienet alueet, laattasaumat ja vaikeasti saavutettavat nurkat hammasharjalla. Sen tapit ovat täydellisiä tähän tehtävään.

Kolmanneksi, valkoinen etikka muuttuu elintärkeäksi apuriksi. Se auttaa poistamaan tahrat ja kalkin ja toimii ympäristöystävällisenä korvikkeena ankarille kemikaaleille.

Neljänneksi, valitse synteettisten tuoksujen sijaan luonnollisia tuoksuja, kuten sitruunaa, laventelia tai kuusen oksia. Nämä tuovat kotiisi miellyttävän, luonnollisen tuoksun.

Viidenneksi käytä ruokasoodaa mikroaaltouunin ja uunin puhdistamiseen. Levitä sitä alueille, jotka ovat likaantuneet ja kostuneet vedellä. Anna sen vaikuttaa hetki ja pyyhi pinta sitten yksinkertaisesti.

Kuudenneksi, paras ystäväsi siivouksessa olisi mikrokuituliina. Nämä liinat ovat erinomaisia kemikaalittomaan pölynpoistoon.

Seitsemänneksi, organisoi puhdistusprosessi kunnolla: jaa se erillisiin osiin ja noudata tarkkoja ohjeita. Siivouksesta tulee tehokkaampaa, ja aikaa säästyy.

Kahdeksanneksi, puhdista kaihtimet vanhoilla sukilla. Ota ne käteesi ja pyyhi varovasti jokainen siivu.

Yhdeksänneksi, puhdista useammin, mutta käytä pienempiä vesimääriä. Tulevaisuudessa säännöllisyys vähentää työn määrää ja pitää talon puhtaana.

Kymmenes: Jos haluat poistaa epämiellyttävän hajun kengistäsi, pakasta ne yön yli. Kylmä tappaa hajua aiheuttavat bakteerit.

Voit pitää kotisi tahrattoman puhtaana ilman turhia kuluja ja vaivaa, jos noudatat näitä yksinkertaisia vinkkejä. Jos osaat muutaman fiksun niksin, siivoaminen ei ole enää haaste. Nauti viihtyisyydestä ja raikkaudesta omissa seinissäsi käyttämällä hyväksi koettuja asiantuntijasalaisuuksia!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos hyödyllisistä vinkeistä! Olen itse käyttänyt jo vuosia luonnollisia puhdistusaineita kotona, ja voin todellakin vahvistaa niiden tehon. On hienoa nähdä, että myös ammattilaiset suosittelevat näitä ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten