KotiKeittiöniksitMiten muuten käyttää metallisia sieniä: 10 tehokasta tapaa keittiöön ja kotiin

Miten muuten käyttää metallisia sieniä: 10 tehokasta tapaa keittiöön ja kotiin

Metallinen flanelli, tai sieni, kuten sitä myös kutsutaan, on yllättävän hyödyllinen asia kotitaloudessa.Tällä yksinkertaiselta vaikuttavalla esineellä voi ratkaista monia kotitalouden ongelmia.Tähän artikkeliin olemme keränneet 10 omaperäistä tapaa käyttää metallista sieniä paitsi keittiössä, myös kylpyhuoneessa, siivouksessa, korjauksessa ja autossa.

Ensinnäkin sieni puhdistaa erinomaisesti juotosraudan pistimen ja vanteet auton erilaisista epäpuhtauksista.

Toiseksi, metallisieni auttaa pääsemään eroon astioiden noki.Sen jäykkä rakenne poistaa erinomaisesti myös kaikkein sitkeimmän lian.Kaikki astiat eivät kuitenkaan kestä tällaista puhdistusta, joten hauraiden esineiden kanssa on oltava varovainen.

Kolmanneksi sieni puhdistaa erinomaisesti linoleumin erilaisista epäpuhtauksista , myös kengänjäljet.

Neljänneksi, puuosien antiikkivaikutelman saamiseksi sieni kastetaan etikkaan 24 tunniksi ja pyyhitään sitten puun päälle.

Viidenneksi sillä voidaan palauttaa lenkkareiden ja mokkasiinien alkuperäinen valkoisuus, jos niissä on valkoiset pohjat.

Kuudenneksi sieni ratkaisee tukkeutuneiden kylpyhuoneen viemäreiden ongelman.Aseta se yksinkertaisesti viemäriin ennen kylpemistä, ja kaikki hiukset ja lemmikkieläinten karvat jäävät sienen metallipinnalle.

Seitsemäs, yhdestoista, ennen maalausta, käytä sieniä ruosteen poistamiseen metallipinnoilta.

Kahdeksanneksi, voit käyttää sieniä teroittaa tylpät sakset leikkaamalla sitä toistuvasti.Tällaisen toimenpiteen jälkeen saksien teristä tulee paljon terävämmät.

Yhdeksänneksi, sieniä voidaan käyttää estämään jyrsijöiden pääsy taloon halkeamien ja rakojen kautta.Riittää, että kaikki mahdolliset porsaanreiät tukitaan – pienten eläinten on vaikea päästä jäykän metallirakenteen läpi.Varmuuden vuoksi voit myös täyttää halkeamat sienivaahdolla.

Kymmenenneksi, metallinen sieni on täydellinen pintojen valmisteluun kunnostusta varten.Jos talosta on loppunut hiekkapaperi ja seinät on hiottava ennen maalausta tai tapetointia, tavallinen keittiösieni hoitaa homman.

Kuten näet, tavallinen metallinen sieni voi olla erittäin hyödyllinen muuallakin kuin keittiössä.Käytä tässä artikkelissa tarjottuja vinkkejä ja näet itse, kuinka monipuolinen se on!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Metallinen flanelli, tai sieni, kuten sitä myös kutsutaan, on yllättävän hyödyllinen asia kotitaloudessa. Tällä yksinkertaiselta vaikuttavalla esineellä voi ratkaista monia kotitalouden ongelmia. Tähän artikkeliin olemme keränneet 10 omaperäistä tapaa käyttää metallista sieniä paitsi keittiössä, myös kylpyhuoneessa, siivouksessa, korjauksessa ja autossa. Ensinnäkin sieni puhdistaa erinomaisesti juotosraudan pistimen ja vanteet auton erilaisista epäpuhtauksista. Toiseksi, metallisieni auttaa pääsemään eroon astioiden nokista. Sen jäykkä rakenne poistaa erinomaisesti myös kaikkein sitkeimmän lian. Kaikki astiat eivät kuitenkaan kestä tällaista puhdistusta, joten hauraiden esineiden kanssa on oltava varovainen. Kolmanneksi sieni puhdistaa erinomaisesti linoleumin erilaisista epäpuhtauksista, myös kengänjäljet. Neljänneksi, puuosien antiikkivaikutelman saamiseksi sieni kastetaan etikkaan 24 tunniksi ja pyyhitään sitten puun päälle. Viidenneksi sillä voidaan palauttaa lenkkareiden ja mokkasiinien alkuperäinen valkoisuus, jos niissä on valkoiset pohjat. Kuudenneksi sieni ratkaisee tukkeutuneiden kylpyhuoneen viemäreiden ongelman. Aseta se yksinkertaisesti viemäriin ennen kylpemistä, ja kaikki hiukset ja lemmikkieläinten karvat jäävät sienen metallipinnalle. Seitsemäs, ennen maalausta, käytä sieniä ruosteen poistamiseen metallipinnoilta. Kahdeksanneksi voit käyttää sientä teroittamaan tylsät sakset leikkaamalla sitä toistuvasti. Tällaisen toimenpiteen jälkeen saksien terät tulevat paljon

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten