KotiReseptitMiten feijoa oikeastaan pitäisi syödä: kaksi tapaa - esteettisesti miellyttävä ja ei...

Miten feijoa oikeastaan pitäisi syödä: kaksi tapaa – esteettisesti miellyttävä ja ei niinkään miellyttävä

Nähtyään feijoa ja lähdettyään syömään sitä ensimmäistä kertaa, moni miettii: pitääkö tästä hedelmästä kuoria kuori pois? Ehkä se syödään yhdessä sen kanssa? Tutkikaa hedelmä ensin huolellisesti.Määritä, kuinka kypsä se on: tarkastuksen lisäksi auttaa kevyt puristelu – kypsä feijoa antaa kädessäsi banaania muistuttavan tuotoksen.

Ota nyt terävä veitsi ja leikkaa se pituussuunnassa kahtia.Tämä paljastaa hedelmälihan.Sen pitäisi olla kellertävää, läpinäkyvää, kuin kylmä liha, ja siinä pitäisi olla melko miellyttävä aromi.Joskus feijoan hedelmäliha on ruskeaa, mutta siinä ei ole mitään vikaa: hedelmä on vain hieman ylikypsä, mutta se on silti hyvä syödä.

Kun hedelmä leikataan kahtia, sitä voi syödä lusikalla.

Kuva: stockking/Freepik.com.

Nyt kun olet varmistanut, että hedelmä on kypsä ja ’kunnossa’, voit alkaa syödä sitä.Tämä on kätevintä tehdä pienen lusikan kanssa aseistautuneena.

Jotkut tekevät kuitenkin toisin: he purevat marjan toisesta päästä osan irti ja imevät sitten sisällön ulos.Näin voi tehdä, mutta se ei näytä kovin esteettisesti miellyttävältä, ja lisäksi feijoa näin syödessä on helppo likaantua.

Jos haluat syödä kakkuja kuninkaallisella tavalla, sinun on noudatettava näitä etikettisääntöjä.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten