KotiKotitalouden niksitMiten esi-isämme laakerinlehdet jokapäiväisessä elämässä: muista nämä 7 arvokas elämä hakata

Miten esi-isämme laakerinlehdet jokapäiväisessä elämässä: muista nämä 7 arvokas elämä hakata

Muinaisista ajoista, laakerinlehti oli arvostettu esi-isämme ei vain tuoksuva mauste ruoanlaittoon, mutta myös universaali työkalu jokapäiväisessä elämässä. Tämä lahja luonnosta, joka on saatavilla millä tahansa alueella, on hämmästyttävä ominaisuuksia, että meidän viisas esi taitavasti käyttää jokapäiväisessä elämässä.

 

Hyönteisten hylkivä hiustenhoitotuotteita, laakerinlehti on ollut olennainen auttaja kotitaloudessa.

 

Ensimmäinen, laakerinlehti oli aktiivisesti käytetty torjumaan hyönteisiä. Esi-isiemme laittaa kaapit, apukeittiöt ja muut varastotilat suojella asioita ja ruokaa koit ja muut tuholaiset.

 

Toiseksi, laakerinlehti oli käyttää hiustenhoitotuotteita. Keittäminen laakerinlehti antoi kiharat kiiltoa ja voimaa, ja myös edistää hiusten kasvua.

 

Kolmanneksi, tämä luonnollinen ainesosa auttoi pitämään talon puhtaana. Luuta valmistettu laurel oksat oli erinomainen puhdistus työkalu, ja polttaa lehdet toimi aromaattinen ilmanpuhdistin.

 

Neljänneksi, laakerinlehti toimi luonnollinen hylkivä vastaan hyttysiä ja muita hyönteisiä. Se oli tarpeeksi laittaa muutamia lehtiä kulmissa huoneessa tai valon heitä kadulla.

 

Viidenneksi, meidän esi-isämme laakerinlehdet ihonhoitoon. Keittäminen lehdet oli antiseptinen ja rauhoittava vaikutus, haavoja ja palovammoja.

 

Kuudes, tämä flavorful ainesosa auttoi pitämään pyykin raikas. Pesun aikana, useita laakerinlehdet lisättiin vettä.

 

Seitsemäs, laakerinlehti käytettiin hoitaa puiset huonekalut ja lattiat. Sen öljyt ravittu ja suojattu puuta, mikä antaa sille jalo kiiltoa.

 

Bay leaf on todella universaali korjaamiseksi, että esi-isämme arvostetaan ja käytetään aktiivisesti jokapäiväisessä elämässä. Tämä pääsee lahja luonnosta ratkaista monia ongelmia, helpottaa päivittäisiä askareita, meidän suuri-isoäidit. Muista!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Laakerinlehti oli todellinen monitoimikone esi-isillemme, toimien niin hyönteiskarkotteena kuin hiustenhoitotuotteena. Sen käyttö kodin puhdistuksessa ja ihonhoidossa osoittaa sen arvon luonnonlahjana.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten