KotiUusiokäyttöideatMitä sinun ei pitäisi laittaa naisen käsilaukkuun: nämä 5 esinettä houkuttelevat köyhyyttä...

Mitä sinun ei pitäisi laittaa naisen käsilaukkuun: nämä 5 esinettä houkuttelevat köyhyyttä ja epäonnea

Naisen käsilaukku ei ole vain muotiasuste, vaan myös eräänlainen talisman, joka voi houkutella onnea tai päinvastoin hylätä sen. Jokainen kauniin sukupuolen edustaja haaveilee, että hänen käsilaukkunsa ei ole vain tyylikäs, vaan myös täynnä positiivista energiaa. 

 

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä ja hallitsemalla käsilaukkusi sisältöä voit täyttää sen positiivisella energialla ja houkutella onnea elämääsi. Päästä eroon esineistä, jotka vievät voimaa ja onnea, ja laukustasi tulee todellinen talisman, joka houkuttelee menestystä ja vaurautta.

 

Bioenergeetikkojen mukaan on tärkeää paitsi seurata pussin ulkonäköä, myös valvoa sen sisältöä. On esineitä, jotka voivat viedä omistajaltaan voimaa ja onnea, joten niitä on parempi välttää. Nämä ovat asioita, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa!

 

Ensinnäkin, kukkarosi ei saa sisältää esineitä, jotka kuuluvat muille ihmisille . Vaikka on tarpeen luovuttaa jonkun muun esine, se tulee laittaa pussiin hetkeksi ja antaa sitten nopeasti omistajalle. Muiden tavaroiden läsnäolo yli päivän ajan voi häiritä pussin energiaa ja houkutella ongelmia.

 

Toiseksi, päästä eroon esineistä, jotka muistuttavat sinua menneisyyden negatiivisista tapahtumista . Pahoja aikomuksia omaavien tai kielteisiä tunteita herättävien ihmisten lahjoittamat esineet tulee poistaa laukusta.

 

Kolmanneksi, vanhat ja repaleet valokuvat voivat myös houkutella huonoa onnea, riippumatta siitä, ketä niissä on kuvattu. Jos haluat kantaa mukanasi kuvia läheisistäsi, vaihda ne uusiin, enintään vuosi sitten otettuihin.

 

Neljänneksi, päästä eroon halkeilevista tai rikkoutuneista peilistä välittömästi . Tällainen esine houkuttelee negatiivista energiaa ja voi tuoda täydellisiä epäonnistumisia, ongelmia tiellä ja jopa onnettomuuksia omistajansa elämään. Rikkoutunut peili on haudattava huolellisesti maahan.

 

Viidenneksi, älä kanna laukussasi neuloja, neuloja tai muita lävistäviä tai leikkaavia esineitä. Ne voivat pelotella onnea ja onnea. Jos sinun on otettava neula ja lanka mukaasi, laita ne erilliseen pussiin.

 

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten