KotiPuhdistusvinkitMiksi kokeneet kotiäidit kaatavat suolaa vessanpönttöön: tehokas kotitalouden lifehack

Miksi kokeneet kotiäidit kaatavat suolaa vessanpönttöön: tehokas kotitalouden lifehack

Kylpyhuoneen ja keittiön pitäminen puhtaana ja hygieenisenä on jokaisen kodin omistajan tärkeä tehtävä. Usein näihin tarkoituksiin käytetään erityisiä puhdistusaineita, mutta on myös helpompia ja taloudellisempia menetelmiä, kuten suolan käyttö. 

 

  • Tämä yksinkertainen ja mutkaton ainesosa voi olla erinomainen apu tukoksia, epämiellyttäviä hajuja ja likaa vastaan ​​pesualtaissa ja wc-tiloissa.

 

Ensinnäkin, suolan kaataminen pesualtaaseen ja wc-istuimeen on suositeltavaa poistaa pieniä tukoksia, pahoja hajuja sekä ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä viemärien ja putkien puhdistamiseen. Suolalla on hankaavia ja desinfioivia ominaisuuksia, mikä tekee siitä tehokkaan puhdistusaineen.

 

Toiseksi pesualtaan käsittelemiseksi sinun on kaadattava yksi lasi suolaa viemäriin ja sitten puoli litraa kuumaa vettä (enintään 65 °C) päälle. Odota 20-30 minuuttia ja valuta kuumaa vettä viemäriin.

 

Kolmanneksi wc:n käsittelyä varten on suositeltavaa kaataa siihen kaksi lasillista suolaa ja kaataa litra lämmintä vettä (ei kuumaa tai kiehuvaa vettä, maksimilämpötila on 40-45 °C). On tärkeää olla käyttämättä liian kuumaa vettä, sillä se voi vahingoittaa wc-istuinta tai muoviputkia.

 

Neljänneksi, jos pesualtaassa on pieni tukos, voit käyttää suolaa yhdessä soodan ja etikan kanssa . Sekoita tätä varten yksi lasi suolaa ja yksi lasi soodaa, kaada se viemäriin, lisää kolme ruokalusikallista etikkaa ja jätä kaksi tuntia. Kaada tämän jälkeen kuumaa vettä viemärin läpi.

 

Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita voit pitää kylpyhuoneesi ja keittiösi puhtaana ja hygieenisenä käyttämällä edullisia ja turvallisia ainesosia. Säännöllinen suolan käyttö estää tukoksia ja epämiellyttäviä hajuja ja pidentää myös LVI-laitteiden käyttöikää. Tästä edullisesta ja ympäristöystävällisestä vaihtoehdosta kemikaaleille tulee uskollinen avustajasi kotitaloudessa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten