KotiKotitalouden niksitMiksi älykkäät kotiäidit eivät heitä pois vanhoja ruukkuja: muista nämä 5 käyttötapaa

Miksi älykkäät kotiäidit eivät heitä pois vanhoja ruukkuja: muista nämä 5 käyttötapaa

Vanhat metallivälineet ovat arvokas resurssi kodin askarteluun ja kierrätykseen. Pienellä mielikuvituksella voit käyttää tavallisia kattiloita ja pannuja koriste-esineiden lisäksi myös hyödyllisten esineiden luomiseen kotiin, puutarhaan ja ulkoiluun. Tämä lähestymistapa ei ainoastaan ​​säästä rahaa, vaan myös auttaa suojelemaan ympäristöä.

Metalliset kattilat ja pannut ovat palvelleet uskollisesti keittiössä useiden vuosien ajan. Mutta ennemmin tai myöhemmin jopa laadukkaimmat astiat tulevat käyttökelvottomiksi – sirut, halkeamat ilmestyvät tai ne vain vanhentuvat.

 

 

Vanhojen ruukkujen heittäminen pois olisi turhaa, sillä kestävästä metallista voidaan luoda monia hyödyllisiä ja kauniita esineitä kotiin ja puutarhaan.

 

Ensinnäkin suuri ruukku on erinomainen lintujen tai oravien ruokinta . Kiinnitä se vain puuhun tai aseta se telineeseen.

 

Toiseksi vanhat paistinpannut ja kattilat sopivat alkuperäisten kuumaalustaisten valmistukseen . Koristele ne oman maun mukaan.

 

Kolmanneksi, syvästä kattilasta voit tehdä kirkkaan kukkaruukun tai säiliön vihannesten taimien istuttamiseksi .

 

Neljänneksi, pienet ruukut tekevät mielenkiintoisia ruukkuja sisäkasveille tai maljakoita kuivatuille kukille .

 

Viidenneksi, vanhasta kattilasta voi tehdä improvisoidun miniuunin piknikin aikana avotulella ruoanlaittoon.

 

Kuudenneksi, useista vanhoista erikokoisista kattiloista voi tulla pohjana soittimien, kuten ksylofonin tai rumpusetin, valmistukseen.

 

Seitsemänneksi, metallipannusta voit tehdä alkuperäisen koristeellisen lyhdyn tai lampun puutarhaan, juhlaan tai lastenhuoneeseen.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten