KotiReseptitMaukkaan jauhelihan 8 sääntöä: jäävettä, paistettua sipulia ja muuta - et tiennyt...

Maukkaan jauhelihan 8 sääntöä: jäävettä, paistettua sipulia ja muuta – et tiennyt tästä

Jos muistat maukkaan jauhelihan 8 perussääntöä – kaikki ruokalajit siitä saat ’hurraa’.Tärkeintä on tietysti tuoreen ja laadukkaan lihan käyttö.Ennen kuin vierität sitä lihamyllyssä, tarkista veitsien terävyys – tylpät veitset repivät lihapaloja, jauhelihasta tulee epätasaista ja karkeaa.

Ennen lihan lähettämistä lihamyllyyn sen on oltava hyvin jäähdytettyä, vielä parempi – hieman jäädytettyä.Lisää jauhelihaan hieman jäävettä tai maitoa: se tekee siitä mehevämpää.

Pari valkosipulinkynttä antaa jauhelihalle erityisen ruokahalua herättävän aromin ja maun.

Kuva: Cats Coming/pexels.com.

Samaan tarkoitukseen ei pidä valita vähärasvaista lihaa, vaan lihaa, jossa on rasvaa.Voit lisätä jauhelihan makua sekoittamalla siihen paistettua sipulia, hienonnettua valkosipulia ja muita mausteita.

Jos aiot pakastaa osan jauhelihasta, älä laita siihen sipulia, valkosipulia ja mausteita: nämä tuotteet eivät kestä pakastamista hyvin ja pilaavat maun.Jauhelihaa ei kannata sulattaa huoneenlämmössä vaan jääkaapissa: silloin sen hyödylliset ominaisuudet ja maku säilyvät.

Jos jauhelihaa suolataan vahingossa liikaa, on 5 tapaa korjata tämä virhe.

’Belnovostin’ materiaalien mukaan.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten