KotiMielenkiintoinenLihasta tulee mehukasta ja aromaattista: lisää tämä kuuma juoma marinaadiin

Lihasta tulee mehukasta ja aromaattista: lisää tämä kuuma juoma marinaadiin

Herkullisten ja pehmeiden liharuokien valmistaminen on todellista taidetta, joka vaatii tiettyjä tietoja ja taitoja. Yksi tämän prosessin tärkeimmistä vaiheista on marinointi, joka ei ainoastaan ​​anna lihalle ainutlaatuista aromia ja makua, vaan tekee siitä myös pehmeämmän ja mehukkaamman. 

 

Tämän jälkeen voit siirtyä seuraavaan kypsennysvaiheeseen valitsemalla sopivimman menetelmän: paistaminen uunissa, grillaaminen tai paistaminen pannulla.

Teepohjaisen marinoinnin ansiosta liharuoasi yllättää sinut herkällä pehmeydellä ja herkullisella aromillaan, joka varmasti miellyttää vaativimpiakin herkkusuja.

Kokeile tätä alkuperäistä reseptiä, etkä tule katumaan sitä!

 

 

Tässä tekstissä tarkastellaan alkuperäistä menetelmää marinoida lihaa teellä, joka antaa ruoalle hienon vaikutelman ja tekee siitä todella unohtumattoman.

 

Ensinnäkin marinadin valmistamiseksi sinun on hauduttava pari mustaa teepussia suuressa lasissa. Tästä juomasta tulee marinadin perusta.

 

Toiseksi , hienonnettu sipuli ja suosikkimausteet tulisi lisätä haudutettuun teehen, jotta annoksesta tulee kirkas ja ainutlaatuinen maku.

 

Kolmanneksi saatu aromaattinen marinadi on kaadettava lihapalojen päälle ja jätettävä marinoitumaan neljäksi tunniksi. Jos puhumme siipikarjan kypsentämisestä, marinointi riittää 30-60 minuutiksi.

 

Neljänneksi marinoinnin aikana työkappaletta tulee säilyttää jääkaapissa marinadin tuoreuden ja aromin säilyttämiseksi.

 

Viidenneksi , marinoinnin päätyttyä liha on pyyhittävä huolellisesti talouspaperilla ylimääräisen nesteen poistamiseksi.

 

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten