KotiMielenkiintoinenLiesituulesta poistuu nopeasti rasva ja noki: muista 3 yksinkertaista puhdistusratkaisua

Liesituulesta poistuu nopeasti rasva ja noki: muista 3 yksinkertaista puhdistusratkaisua

Liesituuletin on olennainen osa jokaista modernia keittiötä, joka tarjoaa mukavat olosuhteet kulinaaristen prosessien aikana. Ajan myötä sen pinnalle asettuu kuitenkin väistämättä rasvaa, nokea ja muita epäpuhtauksia, mikä heikentää merkittävästi laitteen suorituskykyä.

 

Puhdista liesituuletin säännöllisesti jollakin näistä yksinkertaisista ja tehokkaista menetelmistä pitää keittiösi täydellisen puhtaana ja pidentää laitteen käyttöikää.
Luonnolliset koostumukset, jotka perustuvat soodaan, etikkaan ja sitruunamehuun, ovat vaarattomia ja selviävät loistavasti kaikenlaisista epäpuhtauksista.
Ja jos noudatat varotoimia, ammoniakista tulee myös uskollinen liittolaisesi keittiön puhtauden ja mukavuuden ylläpitämisessä.

 

 

Jotta liesituuletin toimisi kuten kello, se on puhdistettava perusteellisesti säännöllisesti. Ja tätä varten ei ole ollenkaan tarpeen käyttää kalliita kemikaaleja – yksinkertaiset ja edulliset ainesosat antavat sinulle erinomaisia ​​tuloksia. Näissä vaiheittaisissa ohjeissa paljastamme kolme tehokasta tapaa palauttaa liesituuletin täydelliseen puhtauteen.

 

Ensinnäkin luonnollinen soodan ja etikan seos auttaa sinua selviytymään täydellisesti rasvan ja lian kanssa . Sekoita niitä samassa suhteessa, kunnes saadaan tahnamainen koostumus, levitä hupun pinnalle ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Pyyhi laite sitten varovasti lämpimään veteen kostutetulla sienellä tai liinalla.

 

Toiseksi kemiallisella yhdisteellä  ammoniakki on hämmästyttävä puhdistusteho . Laimenna se vedellä suhteessa 1:4, kaada liuos suihkepulloon ja käsittele huppu sillä. Pyyhi pinta kuivalla liinalla 10-15 minuutin kuluttua. Kun työskentelet ammoniakin kanssa, käytä käsineitä ja tuuleta alue välttääksesi altistumisen myrkyllisille höyryille.

 

Kolmanneksi yleisin sitruuna on erinomainen luonnollinen puhdistusaine . Leikkaa sitrushedelmät puoliksi ja purista mehu astiaan. Kostuta liina tai sieni siihen ja käsittele huppu huolellisesti. Kun olet valmis, huuhtele pinta lämpimällä vedellä ja pyyhi kuivaksi.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten