KotiReseptitLaimenna majoneesilajike: ravitsemusasiantuntija nimesi viisi sääntöä uudenvuoden pöydän valmisteluun

Laimenna majoneesilajike: ravitsemusasiantuntija nimesi viisi sääntöä uudenvuoden pöydän valmisteluun

Uudenvuoden juhlapyhistä huolimatta ravitsemusterapeutti Olga Panova kehotti venäläisiä olemaan rikkomatta tavanomaisia ruokailutottumuksiaan, jotta he eivät vahingoittaisi terveyttään.Tämä onnistuu noudattamalla viittä yksinkertaista sääntöä juhlavalikon järjestämiseksi.

– osallistu kilpailuumme OK:ssa ja voita palkintoja!

Ensinnäkin: meillä on aamiainen, lounas ja päivällinen kuten tavallista.Ja istua alas nähdä pois vanha vuosi pitäisi olla kahdeksan illalla, ei kymmenen.Keskiyöllä voit ottaa lasillisen samppanjaa ja kevyitä, tärkeintä ei-leivällisiä kanapeita.Ne eivät ’pilkkaa’ kehoa, jossa kaikki prosessit hidastuvat yöllä.

Toiseksi: jokaista samppanjalasia kohden pitäisi juoda kaksi lasillista vettä, jotta suolisto ei kärsi.Vahvaa alkoholia ei pidä huuhdella alas hiilihapollisilla tai makeilla juomilla.

Kolmanneksi: muista tehdä yksinkertainen vihannessalaatti laimentaaksesi majoneesilajiketta.Se auttaa vatsaa sulattamaan perinteiset, melko raskaat uudenvuodenaaton ateriat.

Neljänneksi: älä tankkaa suolaisia ruokia uudenvuodenpöydässä.On parempi rajoittaa kaikkea, mikä on natriumin lähde, ja suosia hedelmiä ja vihanneksia.

Viidenneksi: syö uudenvuoden jälkiruoka ei illalla, vaan lounaan jälkeen 1. tammikuuta.Näin nautit siitä ja kehosi selviää siitä helposti, kertoo Sputnik-radio.

Aiemmin kerrottiin, miten uudenvuodenpöytä tarjoillaan oikein hyvän onnen houkuttelemiseksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten