KotiReseptitLääkärit ovat antaneet tärkeimmän neuvon ennen uudenvuoden juhlaa: muuten on vaarana, että...

Lääkärit ovat antaneet tärkeimmän neuvon ennen uudenvuoden juhlaa: muuten on vaarana, että tapaat juhlapyhät sairaalassa

Tutkijat ovat löytäneet yhteyden ylensyönnin ja äkillisen sydänkohtauksen välillä.Tämä tieto on erityisen tärkeää uudenvuoden juhlapyhien aattona.

New Orleansin tutkijat saivat selville, että ylensyönti voi aiheuttaa sydänkohtauksen seuraavan kahden tunnin aikana.Kokeen aikana haastateltiin lähes kahta tuhatta potilasta, jotka selvisivät vaivasta hengissä.Kymmenesosa vastaajista myönsi syöneensä tiheästi sydänkohtauksen aattona.Asiasta kirjoittaa Daily Express.

Asiantuntijat huomauttavat, että sydänkohtaus ei niinkään aiheuta syömisen määrää, vaan sen laatua.Rasvainen ruoka vaikuttaa suoraan sydämen työhön ja aiheuttaa kolesterolin nousua, joka vahingoittaa sydän- ja verisuonijärjestelmää.Tästä syystä uudenvuodenjuhlissa ei kannata herkutella majoneesisalaateilla ja muilla kaloripitoisilla välipaloilla.

Aikaisemmin Rospotrebnadzor kertoi, miten makeat mandariinit voidaan erottaa happamista mandariineista poistumatta tiskiltä.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Lääkärit suosittelevat välttämään ylensyöntiä uudenvuoden juhlapäivien aikana, sillä se voi lisätä sydänkohtauksen riskiä. Tämä tieto on erityisen tärkeä muistaa juhlapyhien alla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten