KotiKotitalouden niksitKylpyammeesi on jälleen lumivalkoinen: kirjoita ylös tämän yksinkertaisen puhdistusliuoksen ainesosat

Kylpyammeesi on jälleen lumivalkoinen: kirjoita ylös tämän yksinkertaisen puhdistusliuoksen ainesosat

Kylpyhuone on paikka, jossa voit paitsi siivota itsesi, myös rentoutua raskaan päivän jälkeen. Kuitenkin ajan myötä jopa lumivalkoinen kylpyamme menettää alkuperäisen ulkonäkönsä ja peittyy plakilla ja kalkkikertymillä. 

 

Yksinkertaisen ja edullisen ratkaisun ansiosta et enää turhaudu tylsään, likaiseen kylpyammeeseen. Vain muutama saatavilla oleva ainesosa – ruokasooda, sooda, etikka ja valkaisuaine – auttavat palauttamaan kylpyammeesi ihanteellisen puhtauden ja virheettömän ulkonäön. Vaiheittaisia ​​ohjeita noudattamalla pääset helposti ja nopeasti eroon plakista ja kalkkijäämistä, mikä tekee kylpyhuoneestasi puhtauden ja raikkauden keitaan. 

 

 

Mutta sinun ei pidä vaipua epätoivoon, sillä on olemassa yksinkertainen ja tehokas tapa, joka auttaa palauttamaan kylpyammeesi entiseen kiiltoon.

 

VAIHE 1 : sinun on valmistettava puhdistusseos yhdistämällä 2 ruokalusikallista ruokasoodaa ja 2 ruokalusikallista soodaa. Sekoita ainekset huolellisesti.

 

VAIHE 2 : levitä saatu seos kylvyn ongelma-alueille ja hiero huolellisesti märkää pintaa. Anna seoksen vaikuttaa 7-9 minuuttia saadaksesi syvemmän vaikutuksen.

 

VAIHE 3 : Levitä puhdistusseoksen päälle liuosta, joka koostuu 50 grammasta etikkaa ja samasta määrästä valkaisuainetta. Anna vaikuttaa puoli tuntia maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

 

VAIHE 4 : Huuhtele määritetyn ajan jälkeen kaikki puhdistusaineet huolellisesti vedellä kiinnittäen huomiota vaikeasti saavutettaviin kohtiin ja kylpyammeen kulmiin.

 

VAIHE 5 : Kun olet suorittanut kaikki vaiheet, voit nauttia puhtaan, lumivalkoisen kylvyn ulkonäöstä, joka saa jälleen alkuperäisen kiillonsa ja hehkunsa.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten