KotiMielenkiintoinenKurkkusato yllättää sinut iloisesti: muista taimien istutuksen perussäännöt

Kurkkusato yllättää sinut iloisesti: muista taimien istutuksen perussäännöt

Kevät on luonnon heräämisen aikaa talven jälkeen, jolloin puutarhurit ja puutarhurit kiirehtivät kylvöin. Yksi tärkeimmistä lämpimän vuodenajan viljelykasveista on kurkut. Nämä rapeat, mehukkaat hedelmät ovat olennainen osa monien ihmisten kesäruokavaliota.

 

Nyt tiedät, että saadaksesi runsaan kurkkusadon, sinun on noudatettava useita tärkeitä sääntöjä: kylvettävä siemenet optimaaliseen aikaan suotuisassa lämpötilassa, valittava sopiva aurinkoinen alue, valmistettava hedelmällinen maaperä ja luotava olosuhteet kasvulle ja kehitykselle. kasveista. 

 

 

Rikkaan sadon saamiseksi on kuitenkin tarpeen määrittää oikein kylvöaika ja luoda tarvittavat olosuhteet kasvien kasvulle ja kehitykselle. Tässä artikkelissa tarkastelemme kurkkujen kasvattamisen perusnäkökohtia ja jaamme myös hyödyllisiä vinkkejä onnistuneeseen kausiin.

 

Ensinnäkin kurkku on lämpöä rakastava sato, jonka mukava lämpötila sen kasvulle ja kehitykselle on 14-30 celsiusastetta. Optimaalinen kuukausi kurkkujen kylvölle on huhtikuun ja toukokuun loppu, jolloin lämpötila on jatkuvasti lämmin ja suotuisa.

 

Toiseksi , jotta kurkut itäisivät, maaperän tulee lämmetä 10-12 asteeseen. Tässä tapauksessa kokonaislämpötilan yöllä ei tulisi olla alle 10 astetta ja päivällä – alle 16 astetta. Varhainen kurkkujen kylvö alhaisemmissa lämpötiloissa tai niiden jyrkät vaihtelut voivat johtaa kurkkujen yksinkertaisesti mätänemiseen maassa tai itämiseen kestää hyvin kauan – jopa 20 päivää.

 

Kolmanneksi kurkun siementen itävyys riippuu maaperän lämpötilasta. Noin 20 asteen lämpötilassa ne kuoriutuvat 14 päivässä, 25 asteessa 10-12 päivässä ja 30 asteessa 7-10 päivässä.

 

Neljänneksi , kurkkujen kylvöä varten sinun tulee valita oikea aurinkoinen alue, joka on suojattu kylmiltä tuulilta. Kurkut voidaan istuttaa penkkiin, joissa edellisenä vuonna kasvoi kaali, peruna, sipuli, tomaatti, paprika tai porkkana, mutta vältä alueita, joilla kasvatettiin kurpitsaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten