KotiKotitalouden niksitKuinka muut ovelat kotiäidit käyttävät teippiä: 6 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona...

Kuinka muut ovelat kotiäidit käyttävät teippiä: 6 tehokasta tapaa käyttää sitä kotona ja keittiössä

Scotch teippi on yleinen kodin apulainen, joka voi olla hyödyllinen monissa tilanteissa. Tämä teippi ei vain auta kiinnittämään esineitä, vaan se on myös loistava työkalu jokapäiväisiin tehtäviin.

 

  • Kuten näette, tavallisesta nauhasta voi tulla välttämätön avustaja monissa arjen tilanteissa.

  • Nämä yksinkertaiset elämänhackit auttavat sinua säästämään aikaa, rahaa ja vaivaa ja lisäämään luovuutta jokapäiväiseen elämääsi.

  • Muista pitää ilmastointiteippiä käsillä odottamattomia tehtäviä varten!

 

 

Tässä artikkelissa olemme koonneet sinulle 6 hyödyllistä elämää käyttämällä tavallista teippiä, jotka säästävät aikaasi ja vaivaasi. Näppäimistön puhdistamisesta sirpaleiden keräämiseen taitavat kotiäidit käyttävät näitä yksinkertaisia ​​temppuja helpottaakseen työnkulkuaan.

 

Ensinnäkin, jos astiat rikkoutuvat , älä leikkaa itseäsi sirpaleiden päälle. Kiinnitä yksinkertaisesti teippiä lattialle putoamispaikan ympärillä – se kerää pienimmätkin lasinsirut.

 

Toiseksi, kääri nauhojen päät teipillä korvataksesi kuluneet päät (eglets). Tämä temppu pidentää kenkien käyttöikää rikkomatta pankkia.

 

Kolmanneksi, olivatko hedelmät tai vihannekset kypsiä ? Leikkaa pieni pala, tarkista kypsyys ja sulje sitten leikkaus teipillä – näin et häiritse kypsymisprosessia.

 

Neljänneksi,  vaihda rulla nukanpoistoon vaatteista  – teippi toimii yhtä hyvin, jos mitään muuta ei ole käsillä.

 

Viidenneksi, jos himmeä magneettinauha estää muovikorttia toimimasta, yritä peittää se ohuella teipillä. Tämä on väliaikainen ratkaisu ongelmaan.

 

Kuudenneksi, puhdista tietokoneen tai kannettavan tietokoneen näppäimistö pölystä ja muruista teipillä. Aseta nauha rivien väliin parhaan tehon saavuttamiseksi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten