KotiMielenkiintoinenKuinka muut ovelat kotiäidit käyttävät muovisia siteitä: muista 7 korvaamatonta käyttötapaa

Kuinka muut ovelat kotiäidit käyttävät muovisia siteitä: muista 7 korvaamatonta käyttötapaa

Nykyelämässä kohtaamme usein tilanteita, joissa meidän on osoitettava kekseliäisyyttä ja kekseliäisyyttä. Usein ratkaisu on paljon lähempänä kuin miltä ensi silmäyksellä näyttää. Yksi näistä huomaamattomista, mutta erittäin hyödyllisistä esineistä, jotka voivat helpottaa monia kotitehtäviä, ovat muoviset siteet.

 

Kuten näette, muoviset siteet voivat olla todellinen pelastus erilaisissa arjen tilanteissa. Niiden saatavuus, helppokäyttöisyys ja monipuolisuus tekevät niistä todella korvaamattomia avustajia kotitaloudessa.
Älä kiirehdi heittämään pois asennustöiden jälkeen jääneitä siteitä – mieti, miten niitä voisi hyödyntää.
Käytä mielikuvitustasi ja luovuuttasi ja löydät monia mielenkiintoisia ja käytännöllisiä tapoja käyttää näitä edullisia mutta erittäin hyödyllisiä tuotteita.
Anna muovisten siteiden tulla uskollisiksi liittolaisiksesi mukavuuden ja järjestyksen luomisessa kotiisi.

 

 

Nämä yksinkertaiset ja edulliset tuotteet, jotka on alun perin tarkoitettu kaapelien kiinnittämiseen, voivat löytää monia mielenkiintoisia käyttökohteita taitavien ja kekseliäiden omistajien käsissä. Tässä artikkelissa tarkastellaan seitsemää välttämätöntä tapaa käyttää muovisia siteitä kotona.

 

Ensinnäkin muoviset siteet voivat toimia alkuperäisenä ja käytännöllisenä avaimenperänä. Pujota vain kaikki avaimet joustavan linjan läpi ja sulje lukituslukko. Nyt avaimesi ovat aina käsillä eivätkä eksy laukkusi tai taskujen syvyyteen.

 

Toiseksi , jos kylpyhuoneesi tai pesualtaan viemäri on tukossa, muovinen liitin voi olla välttämätön apu tämän ongelman poistamisessa. Tee useita leikkauksia solmion pituudelle, laske se tyhjennysaukkoon ja poista kertynyt lika pyörivin liikkein.

 

Kolmanneksi muoviset vetoketjut voivat auttaa sulkemaan avattuja pakkauksia. Voit siis sulkea esimerkiksi leipäpakkauksen vetoketjulla estääksesi sen vanhenemisen tai minkä tahansa muun ruokapakkauksen tuoreuden säilyttämiseksi.

 

Neljänneksi puutarhurit ja kukkaviljelijät arvostavat mahdollisuutta käyttää muovisia siteitä kasvien sitomiseen. Työnnä puinen varras maahan ja sido kasvi siihen siteellä. Älä vain kiristä lukkoa liian tiukasti, jotta kukka ei ”kuristuisi”.

 

Viidenneksi , muovisista siteistä voit luoda luovan ja omaperäisen lampunvarjostimen lampulle tai kattokruunulle. Tee kehys verkosta, ripusta se monivärisillä siteillä – ja saat kirkkaan ja tyylikkään koriste-elementin, joka houkuttelee varmasti vieraiden huomion.

 

Kuudenneksi , jos olet puutarhanhoitoharrastaja ja käytät usein trimmeriä, muovisiteet voivat olla erinomainen korvaaminen perinteiselle siimalle. Lataa vain pari isompaa vetoketjua rumpuun ja voit jatkaa työskentelyä tuhlaamatta aikaa uuden siiman etsimiseen.

 

Seitsemänneksi muovisiteet voivat auttaa pyöräilijöitä renkaan puhkeamisen yhteydessä. Irrota putki renkaasta, etsi reikä ja kiristä sitten kahta puristinta, kunnes puhjennut alue erottuu. Tämä menetelmä soveltuu väliaikaiseksi ratkaisuksi päästäksesi täydelliseen korjauspaikkaan.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten