KotiKeittiöniksitKuinka kokeneet kotiäidit käyttävät tartuntakalvoa: 10 elämäntapaa kotiin ja keittiöön

Kuinka kokeneet kotiäidit käyttävät tartuntakalvoa: 10 elämäntapaa kotiin ja keittiöön

Tarrakalvo tai venytyskalvo löytyy nykyään joka kodista. Käytämme sitä yleensä elintarvikkeiden pakkaamiseen ja säilytykseen. Osoittautuu kuitenkin, että tätä ihmemateriaalia voidaan käyttää paljon laajemmin kuin olemme tottuneet. Ja tässä on 10 mielenkiintoista ideaa.

 

 

Ensinnäkin, voit kääriä lasin mehua tai muuta juomaa lapsellesi kalvoon työntämällä sen läpi putken. Tämä estää nestettä läikkymästä ulos, vaikka vauva vahingossa kääntäisi astian ympäri. 

 

Toiseksi, käärimällä purkin kannen kalvoon ennen avaamista, voit tehdä tehtävästäsi paljon helpompaa. Tämän ansiosta parannettu pito auttaa sinua selviytymään nopeasti tiukimmankin kannen kanssa.

 

Kolmanneksi, jos haluat valmistaa täydellisen haudutettua kananmunaa ilman liiallista meteliä, laita raaka muna muovikelmuun ja laske se kiehuvaan veteen pariksi minuutiksi.

 

Neljänneksi, pidentääksesi banaanien tuoreutta vielä muutamalla päivällä, kääri niiden jalat kalvoon.

 

Viidenneksi, kun pakkaat astian vatkauksen aikana, sinun ei tarvitse huolehtia roiskeista ja pitää keittiösi puhtaana.

 

Kuudenneksi yksinkertainen lasista valmistettu kääpiöpysyvä , jonka pohjassa on syötti ja reuna on kääritty kalvoon pienillä reikillä. Hyönteiset lentävät sisään eivätkä pääse ulos.

 

Seitsemänneksi, käärimällä kosmetiikkaputkia kalvoon ennen matkaa, voit suojata matkalaukkusi tavarat vuotojen varalta.

 

Kahdeksanneksi jääkaapin lasihyllyt pysyvät puhtaina pidempään, jos ne kääritään kalvoon.

 

Yhdeksänneksi, peittämällä kalvolla hedelmät, jotka eivät ole täysin kypsyneet , voit luoda niille kasvihuoneolosuhteet ja nopeuttaa kypsymisprosessia. 

 

Kymmenenneksi, käärimällä lapioiden tai haravojen kahvat kalvoon , voit suojata kämmeniä työskennellessäsi maalla tai puutarhassa.

 

Kuten näette, tämän yksinkertaisen materiaalin käyttöalue on paljon laajempi kuin miltä näyttää ensi silmäyksellä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten