KotiUusiokäyttöideatKuinka kokeneet kesäasukkaat suojelevat porkkanoita muurahaisilta ja kärsäkkäiltä: muista tämä luotettava lääke

Kuinka kokeneet kesäasukkaat suojelevat porkkanoita muurahaisilta ja kärsäkkäiltä: muista tämä luotettava lääke

Kevätkuukaudet ovat intensiivisen työn aikaa puutarhassa. Amatööripuutarhurit tekevät kaikkensa saadakseen runsaan vihannes- ja hedelmäsadon. Heidän työnsä voidaan kuitenkin mitätöidä tuholaisten hyökkäyksen vuoksi, jotka voivat aiheuttaa vakavia vahinkoja istutuksille. 

 

Yksinkertaisia ​​luonnollisia ainesosia käyttämällä voit suojata istutuksiasi tuholaisten tunkeutumiselta. Suoja-aineiden valmistaminen ei vaadi paljon vaivaa, ja niiden käyttö mahdollistaa ympäristöystävällisen sadon. Noudattamalla näitä suosituksia säästät vaivaa ja rahaa, jotka joutuisit käyttämään hyönteishyökkäysten seurausten torjumiseen. Oikea-aikainen ennaltaehkäisy on avain onnistuneeseen puutarhanhoitoon ja rikkaan sadon tae.

 

Siksi on erittäin tärkeää huolehtia etukäteen kasvien suojaamisesta ei-toivotuilta hyönteisiltä. Onneksi on olemassa yksinkertaisia, mutta tehokkaita tapoja suojella satoasi ympäristöystävällisellä tavalla. Tässä artikkelissa tarkastellaan useita käytettävissä olevia menetelmiä tuholaisten torjuntaan puutarhassa. Noudattamalla annettuja suosituksia voit suojata istutuksiasi ja nauttia työsi hedelmistä.

 

Ensinnäkin voit valmistaa luonnollisen lääkkeen tuhkasta, jauhetusta kanelista ja tupakkapölystä. Sekoita nämä ainesosat ämpärissä ja levitä saatu seos porkkanoiden ja punajuurien kanssa. Tämä koostumus ei vain karkoita hyönteisiä erityisellä hajullaan, vaan myös ruokkii kasveja hyödyllisillä aineilla. Lisäksi muurahaiset ja kärsäiset eivät myöskään kestä näitä aromeja, joten ne poistuvat puutarhastasi. Käsittelyn jälkeen irrota maaperä varovasti sänkyjen välissä.

 

Toiseksi kuivan tuotteen sijasta voit käyttää ruiskutus- tai kasteluliuosta. Laimenna sama seos tuhkaa, kanelia ja tupakkapölyä 3 litraan vettä, siivilöi ja käsittele sängyt ruiskulla.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten