KotiReseptitKotiäidit tulevat rakastamaan tätä: kotiäidit ovat nimenneet salaiset tuotteet, joilla vältetään leivitettyjen...

Kotiäidit tulevat rakastamaan tätä: kotiäidit ovat nimenneet salaiset tuotteet, joilla vältetään leivitettyjen leikkeleiden panerointi

Monilla venäläisillä kotiäideillä on kotitekoisia kotletteja – erikoisruoka, jossa on omat ’salaiset’ ainesosat.Siksi he eivät useinkaan kiistele ruokalajin resepteistä – kaikkien makutottumukset ovat erilaisia.Tämä pätee myös panerointiin, mutta viime aikoina kotikokit ovat saaneet neuvoja, joita kotletteja ei paneroida lainkaan.

Paneroidaanko leikkeleet vai ei, on suurinpiirtein makuasia.Mutta on poikkeuksia: on pakollista paneroida ne ruokalajit, joissa tämä ripottelu on määritelmän mukaan oltava.Näitä ovat esimerkiksi cordon bleu, schnitzel, paistetut leikkeleet.

Muista leikkeleistä, jotka voidaan ja pitää valmistaa ilman panerointia, ovat hampurilaisleikkeleet, maksaleikkeleet ja uunissa paistetut ’siilit’.Ne, jotka tietävät, jakavat salaisuuden: jos jauhoja tai mannasuurimoita laittaa jauhelihan joukkoon, ei tarvitse panerointia lainkaan.Ruoasta tulee silti rapea ja mehukas, kirjoittaa bolshoyvopros.

Aiemmin on mainittu kolme ei-selvää jauhelihan valmistusvirhettä, jotka aiheuttavat sen happamoitumisen.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten