KotiMielenkiintoinenKeltaiset kytkimet loistavat jälleen valkoisina: kirjoita tämän liuoksen koostumus dimeksidilla

Keltaiset kytkimet loistavat jälleen valkoisina: kirjoita tämän liuoksen koostumus dimeksidilla

Ajan myötä muovipistorasiat ja kytkimet menettävät väistämättä alkuperäisen virheettömän ulkonäkönsä ja saavat ei-toivotun kellertävän sävyn. Älä kuitenkaan ole järkyttynyt, sillä on olemassa yksinkertainen ja taloudellinen tapa palauttaa ne alkuperäiseen valkoisuuteensa. 

 

  • Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​suosituksia voit helposti ja nopeasti palauttaa muovipistorasioiden ja kytkimien alkuperäisen valkoisuuden edullisella ja budjettiystävällisellä ratkaisulla – dimeksidiliuoksella.
  • Muista noudattaa varotoimia, kun työskentelet tämän tuotteen kanssa ja nauti sähkötarvikkeiden päivitetystä ulkoasusta.
  • Tästä eteenpäin pistorasiasi ja kytkimesi ilahduttavat silmää raikkaudellaan ja puhtaudellaan luoden kodikasta tunnelmaa kotiisi.

 

Dimexidistä, jota on saatavilla missä tahansa apteekissa, tulee luotettava liittolainen taistelussa kellastumista vastaan. Noudattamalla yksinkertaisia ​​suosituksia voit nopeasti ja helposti päivittää sähkötarvikkeiden ulkoasun turvautumatta kalliisiin keinoihin tai asiantuntijapalveluihin. Tämä menetelmä ei ole vain tehokas, vaan myös turvallinen, jos tarvittavat varotoimenpiteet toteutetaan.

 

Vaihe 1 : Osta dimeksidiliuos apteekista. Tällä lääkkeellä on erinomaiset valkaisuominaisuudet ja se auttaa pääsemään eroon keltaisuudesta. Voit käyttää sitä laimentamattomana tai laimentaa 1:1 vedellä saadaksesi hellävaraisen vaikutuksen.

 

Vaihe 2 : Pue käsineet ennen työn aloittamista. Tämä on erittäin tärkeää, koska dimeksidi voi kuivattaa käsien ihoa vakavasti, mikä voi aiheuttaa ärsytystä ja epämukavuutta.

 

Vaihe 3 : Liota puhdas puuvillalautasliina tai pehmeä liina liuokseen. Varmista, että se on hyvin kyllästetty liuoksella, mutta ei liian kostutettu vuotojen ja tippumisen välttämiseksi.

 

Vaihe 4 : Pyyhi pistorasioiden ja kytkimien pinta kostutetulla liinalla kiinnittäen erityistä huomiota kellastuvimpiin ja likaisimpiin kohtiin. Älä unohda käsitellä vaikeapääsyisiä alueita, kuten kulmia ja rakoja.

 

Vaihe 5 : Jos keltaisuus on edelleen havaittavissa liuoksen ensimmäisen käytön jälkeen, voit toistaa useita kertoja, kunnes haluttu tulos on saavutettu. Käytä vapaasti enemmän aikaa erityisen ongelmallisille alueille.

 

Vaihe 6 : Pyyhi käsittelyn jälkeen pistorasiat ja kytkimet kuivalla liinalla. Tämä on tärkeää mahdollisten juovien ja tahrojen estämiseksi.

 

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten