KotiMielenkiintoinenKellastuneet lakanat muuttuvat lumivalkoisiksi: muista nämä yksinkertaiset valkaisuratkaisut

Kellastuneet lakanat muuttuvat lumivalkoisiksi: muista nämä yksinkertaiset valkaisuratkaisut

Hyvin hoidetut ja täydellisen valkoiset vuodevaatteet ovat avain mukavuuden ja puhtauden ilmapiiriin kotiisi. Kuitenkin ajan myötä vaaleimmatkin arkit voivat menettää alkuperäisen värinsä ja muuttua keltaisiksi. 

 

 

Mutta älä kiirehdi eroamaan suosikkitekstiileistäsi, koska niiden palauttaminen entiseen valkoisuuteen ei ole ollenkaan vaikeaa. Tätä varten sinun ei tarvitse ostaa kalliita valkaisuaineita – kaikki tarvitsemasi löytyy keittiön ruokakomerostasi.

 

Luo ensin tehokas valkaisuliuos sekoittamalla yhtä suuret osat ruokasoodaa ja etikkaa . Upota kellastuneet levyt valmistettuun seokseen ja anna niiden liota hetki. Lataa tämän jälkeen tekstiilit pesukoneeseen tavallista pesuohjelmaa varten.

 

Toiseksi käytä vetyperoksidia , luonnollista ja turvallista valkaisuainetta. Lisää noin puoli lasillista peroksidia huoneenlämpöiseen vesikulhoon, liota lakanoita siinä 20 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

 

Kolmanneksi, hyödynnä sitruunahapon tai vastapuristetun sitruunamehun valkaisuominaisuuksia . Valmista liuos ja jätä liinavaatteet siihen 15 minuutiksi palauttaaksesi alkuperäisen valkoisuutensa.

 

Neljänneksi, jos lakanat ovat harmahtuneet, liota niitä 2-3 tuntia heikossa kaliumpermanganaattiliuoksessa, johon on lisätty pari lusikallista pesujauhetta . Tämä auttaa tehokkaasti pääsemään eroon harmaasta plakista.

 

Viidenneksi, kun olet suorittanut jonkin kuvatuista valkaisumenetelmistä, muista huuhdella lakanat huolellisesti poistaaksesi jäännösliuos ja estääksesi mahdollisen ihoärsytyksen.

 

Seuraamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita ja käyttämällä helposti saatavilla olevia ainesosia, voit helposti päivittää värin ja palauttaa kaikkein väsyneimpienkin lakanoiden puhtaan valkoisuuden. Makuuhuoneesi täyttyy jälleen puhtauden ja raikkauden ilmapiiristä!

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten