KotiMielenkiintoinenKeittiön liesien kahvat puhdistuvat rasvasta hetkessä: kirjoita tämän puhdistusliuoksen koostumus ylös

Keittiön liesien kahvat puhdistuvat rasvasta hetkessä: kirjoita tämän puhdistusliuoksen koostumus ylös

Keittiö on jokaisen kodin sydän, jossa ruoanlaitto on yksi pääprosesseista. Keittoprosessin aikana rasvaa ja likaa kuitenkin kerääntyy keittiön eri pinnoille, mukaan lukien lieden kahvoihin. 

 

  • Lieden kahvojen rasvaongelma ei ole ylitsepääsemätön. Käyttämällä yksinkertaisia ​​ja edullisia kotihoitoja, kuten veden ja pesuaineen seosta, ruokasoodaa ja etikkaa, pyykkisaippuaa tai peroksidia, voit poistaa tahrat nopeasti ja helposti ja pitää keittiösi puhtaana ja siistinä. Näiden menetelmien säännöllinen käyttö auttaa pitämään liesikahvat täydellisessä kunnossa ja luovat keittiöösi kodikkaan ja hygieenisen tunnelman.

 

 

Näiden tahrojen poistaminen voi olla todellinen haaste, varsinkin jos ne ovat vanhoja. Mutta älä masennu, koska on monia tehokkaita ja edullisia kotihoitoja, jotka auttavat sinua selviytymään tästä tehtävästä helposti. Tässä artikkelissa tarkastelemme useita tällaisia ​​menetelmiä pitääksesi liesikahvat puhtaina ja kiiltävinä.

 

Ensinnäkin yksi tehokkaimmista tavoista torjua rasvaa lieden kahvoissa on kuuman veden ja astianpesuaineen seos. On tarpeen kostuttaa sieni tai liina tässä liuoksessa, asettaa se likaisille käsille ja odottaa noin viisi minuuttia. Pyyhi ne sitten sienellä, niin lika irtoaa helposti.

 

Toiseksi voit poistaa vanhoja tahroja valmistamalla soodan ja etikan seoksen. Näitä kahta ainesosaa on sekoitettava, kunnes saadaan paksu, tahmea koostumus. Levitä seos lieden kahvoihin, anna vaikuttaa kaksi minuuttia ja pyyhi sitten sienellä.

 

Kolmanneksi pyykkisaippua voi olla myös erinomainen apu rasvaa vastaan. On tarpeen raastaa puoli saippuaa, kaada puoli lasillista kiehuvaa vettä lastujen päälle ja sekoita huolellisesti. Tämän jälkeen sinun tulee kostuttaa sieni tuloksena olevaan liuokseen ja pyyhkiä likaiset kahvat.

 

Neljänneksi peroksidia sisältävä tuote poistaa tehokkaasti myös rasvan uunin kahvoista. Sen valmistamiseksi sinun on sekoitettava kaksi ruokalusikallista ruokasoodaa peroksidin kanssa paksun tahnan saamiseksi. Levitä saatu tuote hammasharjalla tahroille, anna vaikuttaa seitsemän minuuttia, hankaa sitten harjalla ja pyyhi kostealla liinalla.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

- Advertisment -

Am beliebtesten