KotiReseptitJos syöt liikaa, kadut sitä: venäläisille on kerrottu vaarallisesta tuotteesta uudenvuoden pöydässä

Jos syöt liikaa, kadut sitä: venäläisille on kerrottu vaarallisesta tuotteesta uudenvuoden pöydässä

Mandariineja pidetään perinteisesti yhtenä uudenvuodenpöydän päätuotteista.Hedelmän liiallinen kulutus voi kuitenkin päättyä hyvin huonosti.Lääkäri-gastroenterologi Evgeny Belousov kertoi, kuinka paljon sitrushedelmiä voi syödä kerralla.

Asiantuntija selitti, että mandariinit sisältävät valtavan määrän salisyylihappoa.Tämä aine voi aiheuttaa kutinaa ja punoitusta iholla.Hedelmä voi olla erityisen vaarallinen niille, jotka kärsivät sitrushedelmäallergioista.

Samanlainen tilanne diabeetikoilla.Mandariinit sisältävät runsaasti fruktoosia, joten niiden liiallinen käyttö voi johtaa veren glukoosipitoisuuden huomattavaan nousuun.

Varmista, että lapset eivät syö mandariineja enempää kuin mitä he tarvitsevat.

Kuva: freepik/ru.freepik.com.

Mandariinit ovat kuitenkin vaarallisia jopa terveille ihmisille.Tuotteen liiallisella kulutuksella alkaa usein ruoansulatuskanavan ongelmia.Näitä ovat vatsan turvotus, närästys ja jopa pahoinvointi.

’Normi aikuiselle on 5 kappaletta mandariineja päivässä, ja lapsille suositeltu määrä on vielä vähemmän – vain pari kappaletta’, Belousov sanoi.

Aiemmin lääkäri nimesi neljä selvää merkkiä pilaantuneesta punaisesta kaviaarista.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Mandariinien syömisessä on syytä olla varovainen, sillä liiallinen kulutus voi aiheuttaa monia terveysongelmia. On tärkeää pitää mielessä asiantuntijoiden suositukset ja välttää ylensyömistä, erityisesti jos on allergioita tai diabetekseen liittyviä riskejä. Lapsetkin tulisi ohjeistaa syömään mandariineja kohtuudella. Kiitos tiedosta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten