KotiMielenkiintoinenJos haluat lihapullista mehukkaampia, lisää ruokalusikallinen jauhelihaan

Jos haluat lihapullista mehukkaampia, lisää ruokalusikallinen jauhelihaan

Mitä voi lisätä, jotta lihapullat olisivat entistä mehukkaampia?

Muista lisätä seuraavalla kerralla ruokalusikallinen sinapinsiemeniä tai sinappijauhetta jauhettuun lihapullaseokseen. Jokainen kotiäiti etsii tätä ainesosaa mokkapaloista.

Seuraava olennainen ainesosa seoksessa on leipä. Mutta jotta siitä tulisi mehevää, se on ensin liotettava maidossa. Käytä edellisenä päivänä jäljelle jäänyttä tunkkaista leipää.

Kuoren poistaminen ja sisäosan jättäminen on myös olennaista.

Sekoita kylmään maitoon ja lisää sitten jauheliha ja muut mausteet. Sipuli on tärkeä yksityiskohta. Lisää se raakana, pilkottuna tai raastettuna jauhelihan joukkoon. Kokeile ruskistaa se kevyesti ennen kuin sekoitat sen muun joukkoon. Ruoan maku on lopulta täysin erilainen.

Älä liioittele kananmunien kanssa. Ne ovat välttämättömiä paistetuille lihapullille, mutta ei ole suositeltavaa lisätä enempää kuin kaksi kananmunaa jauhelihakiloa kohden.

Valmista lihapullat näin, ja kaikki tulevat hämmästymään ruoanlaittotaidoistasi.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Nyt tiedän vihdoin, mitä tarvitsen tehdäkseni lihapullista mehukkaampia! Kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti kokeilla näitä ainesosia seuraavan kerran lihapullia tehdessä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten