KotiReseptitJopa herkkusuut rakastavat sitä: tämä salainen ainesosa tekee taikinamakkarasta suosikkivälipalasi

Jopa herkkusuut rakastavat sitä: tämä salainen ainesosa tekee taikinamakkarasta suosikkivälipalasi

Monet ovat kyllästyneet tavallisiin taikinamakkaroihin, joten kotiäidit ja ammattilaisleipurit ovat alkaneet kokeilla lisäaineita.Suosituin niistä on peruna.Mutta jos korvaat sen jollain muulla tuotteella, nopea välipala on paitsi runsas, myös uskomattoman maukas.

’Ja nyt tarkkana!’.

Tämä herkkä ja suolainen lisä on tavallista juustoa.Se on leikattava ohuiksi suikaleiksi, jotka ovat yhtä leveät kuin taikina, jotta voit helposti kietoa sen makkaran ympärille.

Tämän seurauksena mehukas ’piirakka’ saa miellyttävän kermaisen ja lihaisan maun, jota herkkusuutkin arvostavat suuresti, kirjoittaa belnovosti-sivusto.

Aikaisemmin tuli tunnetuksi, miten makkarat oikeasti valmistetaan oikein: kuoressa tai ilman.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Kuulostaa herkulliselta! Olen itse kokeillut erilaisia lisäaineita taikinamakkaroissa ja juusto on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten