KotiReseptitJokainen emäntä ihmettelee: miksi jauhelihaan leikkeleille lisätään omena

Jokainen emäntä ihmettelee: miksi jauhelihaan leikkeleille lisätään omena

Leikkeleiden jauhelihan reseptissä odotamme vähiten näkevämme omenoita ainesosaluettelossa.Loppujen lopuksi mielessämme tätä hedelmää tuskin yhdistetään lihaan.

Kuten ’Belnovosti’ kuitenkin kirjoittaa, tämä resepti on hyvin yleinen.Esimerkiksi Kaukasuksella valmistetaan usein leikkeleitä omenoiden kanssa, varsinkin jos päälihaksi valitaan rasvainen lammas.

Tällaisista leikkeleistä tulee aina mehukkaita, ja niissä on suolainen hapokkuus.Omenan lisääminen tekee minkä tahansa lihan mausta kirkkaamman ja voimakkaamman, joten hedelmää käytetään myös broilerin jauhelihassa.

Kannattaa myös muistaa, että omenan käyttö mahdollistaa sen, että leikkeleet eivät ole niin rasvaisia.

On parasta valita happamia omenalajikkeita, kuoria ne, raastaa ne ja lisätä ne jauhelihaan.Makeat omenat voivat kuitenkin olla ristiriidassa leikkeleiden maun kanssa, mikä ei ole parasta niiden maun kannalta.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Jokainen emäntä ihmettelee: miksi jauhelihaan leikkeleille lisätään omena. Leikkeleiden jauhelihan reseptissä odotamme vähiten näkevämme omenoita ainesosaluettelossa.Loppujen lopuksi mielessämme tätä hedelmää tuskin yhdistetään lihaan. Kuten ’Belnovosti’ kuitenkin kirjoittaa, tämä resepti on hyvin yleinen.Esimerkiksi Kaukasuksella valmistetaan usein leikkeleitä omenoiden kanssa, varsinkin jos päälihaksi valitaan rasvainen lammas. Tällaisista leikkeleistä tulee aina mehukkaita, ja niissä on suolainen hapokkuus. Omenan lisääminen tekee minkä tahansa lihan mausta kirkkaamman ja voimakkaamman, joten hedelmää käytetään myös broilerin jauhelihassa. Kannattaa myös muistaa, että omenan käyttö mahdollistaa sen, että leikkeleet eivät ole niin rasvaisia. On parasta valita happamia omenalajikkeita, kuoria ne, raastaa ne ja lisätä ne jauhelihaan. Makeat omenat voivat kuitenkin olla ristiriidassa leikkeleiden maun kanssa, mikä ei ole parasta niiden maun kannalta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten