KotiReseptitIsoäidin salaisuus: tämä on ainoa tapa tehdä tattaripuurosta mureaa

Isoäidin salaisuus: tämä on ainoa tapa tehdä tattaripuurosta mureaa

Puurojen, erityisesti tattaripuurojen, keittäminen on monille ihmisille tiedettä.Sillä välin ei ole vaikeaa saada tämä ikivanha ruokalaji täydelliseksi, jos tiedät vain viisi ruoanlaiton salaisuutta.

Ensinnäkin – ennen keittämistä rouheet on pestävä tärkkelyspitoisesta ja jauhomaisesta pölystä.Tämä tekee siitä murenevaa.On vielä parempi huuhdella rouheet kuumassa vedessä ja sitten kaataa vettä, kiehauttaa, valuttaa ja huuhdella.

Toinen lifehack: et voi keittää pientä määrää rouheita suuressa kattilassa.Tattarin pitäisi olla paksussa kerroksessa, vasta sitten se höyrystyy.Mutta on myös parempi olla keittämättä liian pienessä kattilassa – rouheet palavat.Myöskään matala ja leveä kattila ei sovi: vesi haihtuu nopeasti, eivätkä rouheet kypsenny.

Kaada tattari keittämistä varten pitäisi olla kiehuvaa vettä.Ja tässä – erityisessä mielessä.Näin rouhe lämpenee tasaisesti, mutta ei kiehu ennen aikojaan.Kun puuro on valmis, peitä se lopuksi pyyhkeellä ja anna sen seistä noin 30 minuuttia, belnovosti.by kirjoittaa.

Aiemmin endokrinologi, ravitsemusterapeutti Eugene Arzamastsev kertoi, kuinka monta kertaa viikossa kannattaa syödä puuroa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Puurojen, erityisesti tattaripuurojen, valmistaminen on minulle aina ollut kuin tiedettä! Uskon vakaasti näihin viiteen ruoanlaiton salaisuuteen, jotka tekevät puurosta täydellisen herkun. Kiitos vinkistä!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten