KotiMielenkiintoinenHeitä loput tästä ruoasta myyränreikään. Sitä ei enää koskaan näy puutarhassasi.

Heitä loput tästä ruoasta myyränreikään. Sitä ei enää koskaan näy puutarhassasi.

Jos myyrät pilaavat puutarhasi ulkoasun, tee yksi asia karkottaaksesi tämän tuholaisen tontiltasi. Usein riittää, että turvaudut muutamaan kotitemppuun, jotka ovat erinomaisia myyrien karkottamisessa. Mitä voit tehdä, jotta se ei jättäisi jälkiä?

Jos huomaat, että tontillesi alkaa ilmestyä myyriä varten valmiita myyräkukkuloita, ryhdy heti toimiin. Vaikka ne eivät ole tyypillinen tuholainen, ne luovat maanalaisia tunneleita, jotka voivat vahingoittaa kasviesi juuristoa ja siten satoasi. Myyrät eivät myöskään näytä esteettisesti hyvältä tasaisessa, hyvin hoidetussa nurmikossa, mikä on usein yksi tärkeimmistä syistä, joiden vuoksi myyrät kannattaa karkottaa tontiltasi. Tällaisissa tapauksissa kannattaa turvautua kotitalouslääkkeisiin, joiden avulla tuholainen saadaan nopeasti kuriin.

Mikä karkottaa myyrän nopeasti pois puutarhastasi? Kurkkaa jääkaapista tuote
Myyristä eroon pääsemiseen on monia keinoja, mutta kaikki eivät ole yhtä tehokkaita. Jos haluat luonnollisen ratkaisun, joka vain karkottaa myyrät pois puutarhastasi, jääkaapista löytyy tuote, joka sinulla saattaa olla jo valmiina. Tarkoitan tietysti kirnupiimää. Sekoita sitä vain heran kanssa 1:3-suhteessa veteen. Vastaavasti voit käyttää kefiiriä tai näiden kahden tuotteen tähteitä, joita sinulla saattaa olla piilossa jääkaappisi hyllyllä. Kaada valmis liuos jokaiseen myyrään, ja heti kun myyrä haistaa kirnupiimän, se etsii itselleen muuta asuinpaikkaa ja lähtee paniikissa pois.

Nosta se ylös ja aseta se myyrän koloon. Tuholaisesta ei jää jälkeäkään
Myyrillä on erinomainen mutta erittäin herkkä hajuaisti. Siksi useat tuoksut voivat tehokkaasti karkottaa ne kiinteistöltäsi. Nämä ovat usein ihmiselle miellyttäviä hajuja, ja myyrät välttelevät niitä, jos voivat. Siksi kannattaa tarttua laventeliin, basilikaan, timjamiin tai rosmariiniin ja sijoittaa nippu näitä kasveja jokaiseen myyräaukkoon. Jääkaapista jääneet ruoantähteet, kuten valkosipulin, sipulin tai kalan tähteet, toimivat samalla tavalla. Jos asetat myyränreikään yksinkertaisesti voimakkaan tuoksuisia tuotteita, myyrä tajuaa nopeasti, että se ei ole tervetullut, eikä jää sinne pitkäksi aikaa.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten