KotiReseptitHeitä kanansiipiä purkkiin, ja siitä tulee kulinaarinen hitti: kaikki etsivät tätä reseptiä

Heitä kanansiipiä purkkiin, ja siitä tulee kulinaarinen hitti: kaikki etsivät tätä reseptiä

Kananlihan tuntijoiden joukossa on niitä, jotka jumaloivat siipiä.Jos tämä olet sinä, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla valmistaa erinomaisia siipiä purkissa.

Leikkaa pari sipulia renkaiksi, leikkaa paprikat pieniksi viipaleiksi, pilko valkosipulin pää suuriksi paloiksi.

Lähetä kulhoon suosikkimausteesi ja suola, sekoita ja hiero niitä siipiin.Seuraavaksi aloita kanan ja vihannesten laittaminen purkkiin ja järjestele ne kerroksittain.

Kun olet valmis, sulje purkin kaula foliolla ja lähetä astia uuniin.Paista sitä uunissa puolitoista tuntia 180 asteessa.

Kun maistat siivet, ne ovat mehukkaita ja uskomattoman maukkaita, jakaa YouTube-kanava ’Parhaat reseptit’.

Aiemmin kerrottiin, miksi kaalikukkakaali kukkakaali pitäisi kaataa maidolla.

Heitä kanansiipiä purkkiin, ja siitä tulee kulinaarinen hitti: kaikki etsivät tätä reseptiä.

Kuva: youtube.com/the-best-recipes

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTTI

  1. Leikkasin sipulit renkaiksi ja paprikat pieniksi viipaleiksi, sitten pilkoin valkosipulin pään suuriksi paloiksi. Sekoitin suosikkimausteeni ja suolan kulhoon ja hieroin niitä siipiin. Sen jälkeen aloitin kanan ja vihannesten laittamisen purkkiin ja järjestelin ne kerroksittain. Kun olin valmis, suljin purkin kaulan foliolla ja laitoin astian uuniin. Paistoin sitä uunissa puolitoista tuntia 180 asteessa. Kun maistoin siipiä, ne olivat mehukkaita ja uskomattoman maukkaita. Ja jaoin reseptin YouTube-kanavallani ’Parhaat reseptit’.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten