KotiKeittiöniksitHedelmien kypsyminen nopeutuu: muutamia tapoja käyttää banaanin kuoria

Hedelmien kypsyminen nopeutuu: muutamia tapoja käyttää banaanin kuoria

Kun ostat hedelmiä markkinoilta tai kaupasta, käy usein niin, että ne näyttävät kypsiltä, mutta todellisuudessa ne ovat vielä melko kovia ja maistuvat happamilta.On kuitenkin olemassa helppo ja edullinen tapa nopeuttaa hedelmien kypsymistä käyttämällä tavallisia banaaninkuoria ja ilman kemikaaleja.

Ensinnäkin, jos ostamasi omenat, päärynät tai muut hedelmät eivät ole niin kypsiä ja makeita kuin haluaisit, voit kääriä ne yön yli banaaninkuoreen.Tämä vapauttaa etyleenikaasua, joka nopeuttaa kypsymisprosessia.Aamulla hedelmät ovat pehmeämpiä ja maukkaampia.

Toiseksi banaanin kuorta voidaan käyttää muihin tarkoituksiin.Se on esimerkiksi hyvä nahkalaukkujen hankaamiseen , jotta ne kiiltävät.

Kolmanneksi kuivatut kuoret ovat erinomainen luonnollinen lannoite sisäkukille.

Näin ollen tavallinen banaaninkuori on monikäyttöinen apuri keittiössä eikä vain.Sitä kannattaa käyttää maksimaalisesti sen sijaan, että heittäisi sen roskiin.

Niko Ahlqvist
Niko Ahlqvist
Hei. Nimeni on Göta ja olen tämän ihanan viestin kirjoittaja. Ehkä se koskee puutarhanhoitoa tai ehkä se koskee ruokaa. Tai ehkä se on elämänohje. Joka tapauksessa, kun sain tietää siitä, kävin sen läpi, kokeilin sitä käytännössä ja kirjoitin siitä teille. Hyvä lukija.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTIT

  1. Hedelmät kypsyvät nopeammin banaanikuoren avulla! Mahtava vinkki, kannattaa ehdottomasti kokeilla. Luonnonmukainen tapa tehostaa hedelmien kypsymistä ilman haitallisia kemikaaleja.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Am beliebtesten